1. Home
  2. Vesti
  3. Najskuplji Mercedes-AMG GLC 63 Coupe košta kao GLE 63 Coupe
Najskuplji Mercedes-AMG GLC 63 Coupe košta kao GLE 63 Coupe
0

Najskuplji Mercedes-AMG GLC 63 Coupe košta kao GLE 63 Coupe

525
0
Podelite sa prijateljima:

Da li je izbor očigledan?

Mercedes je predstavio GLC 63 u aprilu, na Salonu automobila u Njujorku, a sada su otvorene knjige porudžbina za domaće, nemačko tržište, gde kupci mogu birati između standardnog i „kupe“ modela.

Najdostupnija verzija startuje od 96.509 evra za GLC 63 u regularnoj karoserijskoj varijanti i i ide sve do 117.096 evra za GLC 63 S Coupe Edition 1. Kada se pogleda konfigurator, najskuplja verzija košta kao GLE 63 Coupe: 117.155 evra.

Mada je Edition 1 dostupan samo 12 meseci i ima neke dodatne  premijum komponente, ipak za isti novac se može kupiti veći i moćniji GLE 63 Coupe.

Specijalna verzija dobija Night i Aero pakete kao standardnu opremu, uz mat crne kovane naplatke od 21 inča. Što se unutrašnjosti tiče, perjanica je opremljena crnom napa kožom i trimom u od matiranih ugljeničnih vlakana i poliranog aluminijuma. Šavovi od žutog konca prave preko potrebni, atraktivni kontrast.

U povezanim vestima, Mercedes je saopštio da prima porudžbine za E klasu kabriolet, originalno predstavljenu u Ženevi u martu. U Nemačkoj je dostupan u E220d, E350d 4Matic, E200, E300 i E400 4Matic varijantama.

Najpovoljniji je E200, koji startuje od 54.228 evra, dok je najskuplja verzija za sada E400 sa 4Matic pogonom  70.281 evro.

 

(525)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments