1. Home
  2. Vesti
  3. Aloha Hyundai Kona
Aloha Hyundai Kona
0

Aloha Hyundai Kona

136
0
Podelite sa prijateljima:

Novi mali krosover iz Južne Koreje je ime dobio po regionu na Havajima.

Zove se „Kona“ i biće pozicioniran ispod Tucsona, kada krene u prodaju u toku ove godine. Ovo je prvi tizer novog modela, a očekujemo čitavu seriju pre nego što bude konačno lansiran.

Hyundaijev novi krosover iz B segmenta je najavljen kroz Intrado koncept 2014. godine. Imaće značajno različit dizajn u odnosu na aktuelnu gamu povišenih vozila korejske marke.

Tehničke specifikacije još uvek nisu poznate, ali očekuje se da Kona leži na modifikovanoj platformi i20, s tim što će paleta motora biti „pozajmljena“ od novog i30. Takođe, vrlo je verovatno da će u ponudi biti samo uz pogon na prednje točkove. Hyundai nije precizirao kada planira da predstavi novi model, ali će to svakako biti u bliskoj budućnosti.

Sestrinska marka, Kia, takođe radi na svojoj verziji krosovera iz B segmenta, koji bi trebalo da ponese naziv „Stonic“. On će takođe pristići u toku ove godine sa konvencionalnijim dizajnom.

 

 

(136)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments