1. Home
  2. Vesti
  3. Novi Hyundai i30 predstavljen na Salonu automobila u Beogradu
Novi Hyundai i30 predstavljen na Salonu automobila u Beogradu
0

Novi Hyundai i30 predstavljen na Salonu automobila u Beogradu

202
0
Podelite sa prijateljima:

• Nova generacija I30, automobil koji nosi DNK Hyundai Motor kompanije
• Osmišljen, razvijen, testiran i proizveden u Evropi – nudi svojim korisnicima najviše vrednosti
• Potpuno nov, jedinstven dizajn karakteriše novorazvijena kaskadna prednja maska
• Potpuno nova, efikasna paleta pogonskih motora uključujući i potpuno novi 1.4 T-GDi sa 140 KS
• Lako povezivanje, aktivne funkcije bezbednosti, ispuniće sva očekivanja savremenih kupaca


Nova generacija modela i30 je automobil koji u potpunosti nosi DNK Hyundai Motor kompanije i predstavlja suštinu brenda. Zahvaljujući jedinstvenim tehnološkim rešenjima, stilu i mogućnostima da se prilagodi, nova generacija modela i30 predstavlja odgovor Hyundai Motor kompanije na promene prioriteta i vrednosti savremenih kupaca.

Nova generacija modela i30 sa sobom donosi i veću upotrebnu vrednost, pojedincima, porodicama, mlađoj ili starijoj populaciji. Ovaj automobil predstavlja pravi izbor, za sve koji traže privlačan dizajn, efikasnu i dinamičnu vožnju i sveobuhvatan sigurnosni paket.
„Novi i30 je automobil za Evropu, pristupačan, dopadljivog dizajna, upotpunjen upotrebom svih najnovijih tehnologija, izvrstan za vožnju“, izjavio je Jochen Sengpiehl, potpredsednik za marketing kompanije Hyundai Motor Europe. „Pored najnovijih mogućnosti povezivanja i sistema za zabavu, našim kupcima smo ponudili sve ono što očekuju.“
Nova generacija modela i30 koristi tehnologije za povezivanje kao što su Apple CarPlay, Android Auto kao kao i opciju bežičnog punjenja smart telefona, kako bi olakšala korišćenje telefona u toku vožnje.
Najnovije funkcije aktivne bezbednosti, sistem za autonomno kočenje u hitnim situacijama, pametni regulator brzine, sistem za pomoć pri ne namernom napuštanju trake, sistem za upozorenje vozača, sistem za detekciju vozila u mrtvom uglu, povećavaju udobnost i bezbednosti putnika novog i 30 modela.

Inženjeri razvojno-tehničkog centra Hyundai Motor Europe u Nemačkoj, poboljšali su dinamiku vožnje nove generacije modela i30 uz rigorozan program testiranja širom Evrope i na čuvenoj stazi Nurburgring Nordschleife. Čvrsta i lagana šasija, izrađena čak od 53% unapređenog čelika visoke čvrstoće, pruža osnovu za odlične karakteristike vožnje i upravljanja, uz poboljšanje direktnosti i preciznosti upravljanja za čak 10%, kako bi vozačima obezbedila potpun užitak u dinamičnoj vožnji bez ugrožavanja visokog nivoa udobnosti.
Paleta motora se zbog poboljšanja efikasnosti i raspoloživosti sastoji od smanjenih turbo motora manje zapremine. Kupci nove generacije modela i30 su prvi kojima će biti ponuđen novi četvorocilindarski turbo benzinski motor 1.4 T-GDi sa 140 KS.

Hyundai je za svoje kupce obezbedio i vrlo primamljive uslove finansiranja.

(202)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments