1. Home
  2. Vesti
  3. Grand Motors predstavio sedam premijernih automobila na Sajmu automobila!
Grand Motors predstavio sedam premijernih automobila na Sajmu automobila!
0

Grand Motors predstavio sedam premijernih automobila na Sajmu automobila!

134
0
Podelite sa prijateljima:

· Prvi put pred publikom u Srbiji Ford-ovi modeli Focus RS sa 350 „konja“, Edge i EcoSport, Volvo-ovi vrhunski automobili V90 i V90 CC i najnoviji u ponudi Infiniti-ja – atraktivni kupe Q60 i krosover QX30

· Tokom sajamske manifestacije u Beogradu, promotivne cene za većinu modela – niže i do 15 odsto


Sajam automobila svake godine predstavlja idealnu fuziju najmodernije tehnologije i estetike i raj za sve ljubitelje četvorotočkaša. Ovogodišnje 53. izdanje Sajma, koje se održava do 2. aprila, posebno se ističe premijernim modelima i nikad povoljnijoj ponudi na jednom mestu. U tome prednjači Grand Motors, koji se predstavlja sa čak sedam premijernih automobila.

Najviše eksponata nalazi se na štandu Forda, u hali 1 – 12 automobila, među kojima su tri modela koja u Srbiji debituju upravo na ovoj, tradicionalnoj sajamskoj manifestaciji. U izložbeni prostor na levoj obali Save stiže u svemu atraktivan Ford Focus RS, koji pokreće tehnološki najmoderniji 2.3 EcoBoost benzinski motor sa 350 KS. Izloženi „sportista“ će biti ponuđen po specijalnoj, promotivnoj ceni.


Prvi put pred javnošću u Srbiji pojavljuje se i Ford EcoSport, sasvim nov Fordov automobil u klasi kompaktnih SUV modela. Eksponat pokreće 1.5 benzinski motor sa 110 KS. Sa paketom opreme Trend, EcoSport će kupcima u Srbiji biti ponuđen po ceni od 15.990 evra.

Na Beogradski sajam stiže još jedan nov model, ne samo na srpskom, već i evropskom tržištu: Ford Edge, veliki SUV, nastao u SAD, a posebno prilagođen kupcima na Starom kontinentu. Za razliku od severnoameričkog, za tržišta u ovom delu sveta oprema se ne samo benzinskim, već i dizel motorima, pa je otuda u eksponatu moderan i štedljiv 2.0 TDCi sa 210 KS, „sparen“ sa automatizovanim menjačem Powershift. Edge u Beogradu debituje sa najprestižnijim paketom opreme – Titanium i pogonom na sve točkove, Početna cena za ovaj model „startuje“ od 44.000 evra.

Za sve putničke modele potencijalnim kupcima se nudi mogućnost beskamatnog kreditiranja do 48 meseci, kao i beskamatni lizing do 36 meseci. U Grand Motorsu naglašavaju da su za eksponate ali i vozila koja nisu izložena, pripremljene atraktivne sajamske cene, znatno niže od redovnih.

A u hali 4 Beogradskog sajma Ford Tranzit pokrenuće akciju „Humanost u pokretu“ koja će trajati sve vreme trajanja sajma. Svi vozači velikog srca željni da pomognu, moći će da dostave staru odeću, obuću, igračke, knjige ili školski pribor na Fordov štand i on će otići u ruke onih kojima je napotrebniji.

U hali 4 Grand Motors takođe izlaže i Fordova laka komercijalna vozila, a zainteresovanima za „dostavnjake“ skreće pažnju na putničko-teretne, takozvane N1 verzije, za koje je, kao i za klasične „komercijalce“, PDV povratan. Među eksponatima iz kategorije N1 će biti Focus 1.5 TDCi/95 KS Trend sa petoro vrata (s početnom cenom od 10.200 evra+PDV) i svestrano upotrebljiv Transit Connect Kombi 220 SWB 1.5 TDCi/100 KS Trend, sa izuzetno atraktivnom akcijskom cenom od 13.990 evra+PDV. Inače, sa N1 „papirima“ Grand Motors nudi i modele iz familija C-MAX i Kuga.

Na istom štandu Grand Motors izlaže i Fiestu VAN 1.5 TDCi/75 KS Trend sa petora vrata (cena za ovaj model „kreće“ od 8.490 evra+PDV); novi Ranger sa dvostrukom kabinom 2.2 TDCi/160 KS XLT s pogonom na svim točkovima (akcijska cena 23.550 evra+PDV); Transit Courier Van 1.0 EcoBoost/100 KS Trend (cena „kreće“ od 10.990 evra+PDV) i Transit Custom VAN 310 L2 2.0 TDCI/105 KS Ambiente (sa „startnom“ cenom od 16.490 evra+PDV).

U istoj, hali 4, Grand Motors izlaže i svoju ponudu u premijum segmentu. Na štandu Volvoa će premijerno biti prikazani najsvežiji modeli u ponudi ove švedske marke – vrhunski karavan V90 i njegova kros kantri verzija V90 CC. Pored dva debitanta, na istom mestu će biti još i S90, XC90 i V60 CC.

Specijalno za ovu izložbu, ovlašćeni uvoznik, prodavac i servsier Volvoa je pripremio promotivne cene za većinu modela u ponudi, koje su u proseku niže i do 15 odsto. Tako se po sniženim cenama nude V40 D2 EDITION (21.990 evra), V60 CC D4 AWD (35.990 evra), S60 CC D4 AWD Inscription (44.900 evra), V90 D4 AWD R Design (56.900 evra) i XC90 D5 AWD Momentum+ (59.900 evra).

U Volvo-ovom „susedstvu“ nalazi se i štand s Infiniti automobilima, koji se i u Srbiji sve uspešnije probijaju u probirljivom premijum segmentu. O pažnji sa kojom se „neguju“ potencijalni kupci na ovom prostoru svedoči to što je japanska marka na izložbu u Beogradu poslala dva premijerna modela – kupe originalnog dizajna i mehanike Q60 i krosover QX30. Pored ta dva modela, na štandu će biti i Q30 i Q70, dok će sve traženiji model Q50 zainteresovani moći da pogledaju u Infiniti izložbeno-prodajnom salonu na Novom Beogradu.

I za automobile Infiniti, Grand Motors je pripremio atraktivne, promotivne cene, pa tako model Q70 2.2d PREMIUM košta 39.900 evra (sa uključenim redovnim održavanjem), dok se sve verzije iz familija Q30 i Q50 tokom 53. auto salona u Beogradu nude sa 10% sajamskog popusta.

(134)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments