1. Home
  2. Vesti
  3. Kompanija FCA Srbija zaposlenima poklanja događaj za pamćenje
Kompanija FCA Srbija zaposlenima poklanja događaj za pamćenje

Kompanija FCA Srbija zaposlenima poklanja događaj za pamćenje

122
0
Podelite sa prijateljima:

Proglašeni pobednici prvog kviza „Deca na terenu sa fudbalerima Juventusa“

Kompanija FCA Srbija, proglasila je pobednike nagradnog kviza „Deca na terenu sa Juventusom“. Igor Jakovljević, radnik pogona Montaže i Vladimir Stolović, radnik pogona Preseraja, osvojili su glavnu nagradu – odlazak sa svojom decom, na utakmicu Juventus – Chievo. Ovaj fudbalski spektakl održaće se na stadionu Juventusa, u Torinu 08. aprila. Igor će povesti kćerku Anu, koja će imati prilike da izađe na teren, dok će pratilac biti njen brat Ognjen. Vladimir će povesti sina Vuka, koji će takođe imati čast da sa igračima izađe na teren, a kao pratilac će ići Vladimirova kćerka Nađa.

Na takmičenju, koje je kompanija FCA Srbija prvi put organizovala za svoje zaposlene, pod nazivom „Deca na terenu sa Juventusom“, u trci za nagradu, učestvovali su zaposleni iz različitih sektora. Pravo na učešće imali su zaposleni FCA Srbija čija su deca uzrasta sedam do devet godina i visine do 140cm (to je jedan od preduslova za ulazak dece na teren). Takmičari su odgovarali na pitanja na različite teme koje se tiču kompanije FCA i njenih brendova, fudbalskog kluba Juventus i grada Torino. S obzirom da je odziv zaposlenih bio veliki, članovi žirija su podelili takmičare u dve grupe, dok su tri najbolja učesnika koja su se plasirala u vrlo uzbudljivo finale, odgovarala na 24 pitanja.

Inače, FCA Grupacija, kroz svoj brend Jeep, je generalni sponzor italijanskog fudbalskog kluba Juventus.

Kompanija FCA Srbija, kao odgovoran poslodavac i društveno odgovorna kompanija, odnos sa zaposlenima i lokalnom zajednicom postavlja kao jedan od prioriteta poslovanja. Svake godine, organizuju se brojne inicijative u kojima učestvuju zaposleni i njihove porodice, od društveno odgovornih, preko edukativnih do nagradnih i takmičarskih.

(122)

Podelite sa prijateljima:
tags:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments