1. Home
  2. Vesti
  3. VW Golf GTI 2020. – render koji veoma precizno demonstrira izgled serijskog modela
VW Golf GTI 2020. – render koji veoma precizno demonstrira izgled serijskog modela
0

VW Golf GTI 2020. – render koji veoma precizno demonstrira izgled serijskog modela

529
0
Podelite sa prijateljima:

Već znamo da će Volkswagen performantne verzije Golfa lansirati sledeće godine, što podrazumeva GTI, GTD i R.

Sada smo dobili i rendere, i to iz Kolesa.ru, a sudeći po ranijim kreacijama ruskog portala, možemo reći da su majstori da predvide tačan izgled budućih modela.

GTI već poslovično u odnosu na standardnu verziju dobija suptilnu sportsku nadgradnju što se stajlinga tiče, pa je za očekivati da će to biti slučaj i s aktuelnom iteracijom. Diskretni crveni akcenti i agresivniji odbojnici su tu, baš kao i veći i atraktivniji točkovi i dvostruki završetak izduvne cevi. Karoserija sportiste će biti bliža tlu zahvaljujući krućem ogibljenju, koje takođe donosi bolju upravljivost, a pored oštrijeg podešavanja šasije očekujemo i moćnije kočnice.

Novi GTI će biti u ponudi isključivo u varijanti s petoro vrata, zbog navodne slabe potražnje za automobilima s troje vrata.

„Plug-in“ hibridna verzija u vidu Golfa GTE već nudi 245 ks, tako da je za očekivati da GTI isporučuje bar podjednaku „konjicu“, ako ne i brojniju. TCR verzija bi trebalo da bude orijentisana ka asfaltu trkačkih staza, dok će GTD izuzev pogona, biti naizgled identičan GTI modelu.

Volkswagen se još uvek nije izjasnio kada će tačno predstaviti „naoštrene“ Golfove, ali ukoliko primenimo logiku, GTI će biti prvi, verovatno u prvoj polovini sledeće godine.

AutoRepublika

Izvor: Kolesa.ru

(529)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments