1. Home
  2. Life
  3. Turizam
  4. Kada medvedi naprave gozbu u otključanom automobilu
Kada medvedi naprave gozbu u otključanom automobilu

Kada medvedi naprave gozbu u otključanom automobilu

214
0
Podelite sa prijateljima:

Ljubitelji prirode i divljine treba da zaključavaju svoja vozila, bez obzira što su u nedođiji „gde ljudska noga nije kročila“.

Medvedi su inteligentne životinje. Ujedno, uvek imaju dobar apetit, tako da hranu znaju da potraže i u parkiranim automobilma, a kada uđu u vozila, nastaje žurka.

Par iz Floride, očigledno neiskusan, ostavio je svoje vozilo otključano kraj kolibe u Getlinburgu, u istočnom Tenesiju, gde su bili na odmoru.

Dok su bili u kući, čuli su neobične zvuke. Kada su izašli na terasu, mogli su da vide otvorena vrata i upaljena svetla. Međutim, nije se radilo o klasičnim lopovima već o mama medvedici i njena dva mladunca, koji su bili privučeni mirisom pseće hrane, koja se nalazila u automobilu. Naime, vlasnik je zaboravio otvorenu vrećicu pseće hrane ispod sedišta.

Pored „gozbe“ (pojeli su svu hranu i popili sve limenke Pellegrina) medvedi su dezintegrisali enterijer. Supruga je nazvala sebe i muža „Floridiots“ u postu na Facebooku, koji je postao viralan.

Naravno, nakon što su se nauživali, medvedi su bezbedno napustili lice mesta.

AutoRepublika

 

(214)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments