1. Home
  2. Vesti
  3. BMW M2 Competition – prve informacije i fotografije
BMW M2 Competition – prve informacije i fotografije
0

BMW M2 Competition – prve informacije i fotografije

211
0
Podelite sa prijateljima:

Dolazeći BMW M2 Competition, jedan je od najiščekivanijih modela bavarskog proizvođača. Poklonici marke jedva čekaju da vide šta je to BMW spremio od unapređenja za najomiljeniji proizvod M odeljenja. Dve nedelje pre zvanične premijere procurele su prve zvanične fotografije i informacije. 

Iako same fotografije više liče na marketinške animacije za video igrice, nema sumnje da su verodostojne. Na ovim živopisnim fotografijama, uočljive su brojne vizuelne modifikacije. Na spoljašnjosti vozila, primetna je nova rešetka hladnjaka koja sada leži pod upadljivijim uglom. Zatim, tu su i novi usisnici vazduha na dnu prednjeg branika, kao i spoljni retrovizori koji su, čini se, preuzeti sa većeg brata BMW M4. Potpuno novi su i znatno veći točkovi, kao i crni trimovi na više mesta, duž karoserije.

U unutrašnjosti, sedišta su takođe preuzeta sa BMW M4, dok je vidno i dugme za startovanje motora u crvenoj boji. Prisutna su i dva tastera: “M1 i M2”, koji indikuju različite vozne postavke, onako kako je to već viđeno na većim predstavnicima M game. U osnovi, ova serija modela BMW M2, mogla bi u šali da se nazove — M4 Edition.

Sudeći prema procurelim informacijama, BMW M2 Competition će koristiti isti, redni šestocilindarski S55 agregat, zapremine 3 litre uz asistenciju dva turbo punjača, baš kao na BMW M4. Ipak, snaga će mu biti ograničena na 410 ks uz 550 Nm obrtnog momenta. Proizvođač tvrdi da će ova verzija BMW M2, do stotke stizati za samo 4,2 sekunde. Ovo, u skladu sa običajem bavarskog proizvođača, deluje previše skromno, jer to postiže već sada “obični” BMW M2. Dakle, za očekivati je da M2 Competition, koji je snažniji i lakši, sprint do stotke obavi za “tri zarez nešto” sekunde.

Zvanična premijera BMW M2 Competition je zakazana za koju nedelju, te će tada biti dostupno i više informacija. 

(211)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments