1. Home
  2. Vesti
  3. Top 10 električnih automobila
Top 10 električnih automobila
0

Top 10 električnih automobila

459
0
Podelite sa prijateljima:

Redakcija britanskog automobilskog magazina  Autoexpress odabrala je deset najboljih električnih automobila trenutno na tržištu. 

U Britaniji prodaja električnih automobila nema prevelik značaj za kompletno automobilsko tržište, no evidentan je rast tražnje za takvim modelima. Kako se i na Ostrvu sve glasnije govori o zabrani dizelaša, hibridni i električni automobili dobijaju daleko više prostora u medijima.

Pad prodaje automobila u Britaniji traje već čitavih 12 meseci, a uz to zabeleženo je daleko manje prodatih dizel modela, sa porastom prodaje hibrida i električnih automobila.

Elem, prema izboru Autoexpress-a, ovo su 10 najboljih električnih modela:

  1. Nissan Leaf
  2. E-Golf
  3. BMW i3
  4. Renault ZOE
  5. Tesla Model S
  6. Hyundai Ioniq
  7. Tesla Model X
  8. Volkswagen e-up!
  9. Smart ForTwo ED
  10. Nissan e-NV200 Combi

 

(459)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments