1. Home
  2. Vesti
  3. Toyota i Subaru zajedničkim snagama do BRZ/86 (2021.)
Toyota i Subaru zajedničkim snagama do BRZ/86 (2021.)
0

Toyota i Subaru zajedničkim snagama do BRZ/86 (2021.)

215
0
Podelite sa prijateljima:

Prema izveštajima koji stižu iz Japana, novi dvojac Subaru BRZ i Toyota 86 su u procesu razvoja, a kada se pojave pred publikom, ponudiće više snage, napredniju tehnologiju i unapređene vozne osobine.

Neimenovani izvori iz izdanja Japan Times navode da će druga generacija imati debi 2021. godine, kao rezultat zajedničkih napora dva proizvođača.

Prema ovim izveštajima, zapremina agregata će porasti sa sadašnja dva litra, na 2,4 litara, ali uz nižu tačku težišta. S obzirom na nedavne istupe inženjering oca Toyotinog modela, motor neće imati asistenciju turbo punjača.

Kada bude spreman za predstavljanje, Subaruov takmac će posedovati novorazvijeni EyeSight set bezbednosnih sistema. Aktuelna generacija Subarua BRZ je restilizovana za 2018. modelnu godinu, a od unapređenja se izdvajaju novi info-zabavni system, blago revidiran izgled kao i dodavanje paleti modela, onog sa najvišim paketom opreme tS.

Što se tiče Toyotinog kandidata, 86 je sada dostupan sa opcionim paketom koji asocira na visoke performanse, koji je ranije bio svojstven samo za limitiranu seriju primeraka.

Oba modela sportskih automobile će se proizvoditi u Subaruovim pogonima u regiji Gunma.

 

(215)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments