1. Home
  2. Vesti
  3. AutoRepublika na specijalnom BMW događaju za VIP zvanice sledeće nedelje
AutoRepublika na specijalnom BMW događaju za VIP zvanice sledeće nedelje
0

AutoRepublika na specijalnom BMW događaju za VIP zvanice sledeće nedelje

149
0
Podelite sa prijateljima:

BMW organizuje promotivne događaje za važne zvanice, na kojima se noviteti prezentuju, u opuštenoj atmosferi. Krajem sledeće nedelje, jedna od takvih manifestacija pod nazivom 50 Hours, Zero Limits, održava se na stazi Ascari u blizini španskog grada Malaga, kojoj ćemo prisustvovati. Očekujemo da se na stazi i po regionalnim drumovima Costa Del Sol regije upoznamo sa novitetima koji još nisu ni predstavljeni javnosti. Dotle, da najavimo premijeru novog modela BMW i8 Roadster.

Svetska premijera drugog modela iz linije i8 biće upriličena na sajmu automobila koji će se uskoro održati u Los Anđelesu, BMW i8 Roadster je nastao na osnovu i8 Spyder Concepta.

Na jednom od događaja, sličnim onom kojem ćemo prisustvovati, tokom prethodnog vikenda u Belgiji, predstavljena je i nova verzija BMW i8. Roadster verzija će doneti novu boju eksterijera – Electric Copper, zatim, posedvaće meki sklopivi krov koji će se sklapati iza zadnjeg sedišta, i kojim će moći da se manipuliše na brzinama do 60 km/h. Za sklapanje i rasklapanje krova, biće neophodno 14 sekundi.

Najvažnija vest u vezi i8 Roadster se odnosi na dupliranu autonomiju u čisto električnom modu, u odnosu na “standardni” i8 Coupe. Egzaktni podaci nam još nisu servirani od strane proizvođača.

Pored toga, i8 Roadster je prošao tretman revidiranja šasije i pojačanja agregata do nivoa od oko 400 konjskih snaga. Dalje, modernizovan je i info-zabavni sistem iDrive, kao i sistemi asistencije vozaču.

Za više detalja, i za informacije i o ostalim modelima koji su pred premijerom, strpite se još sedam dana.

Mi ćemo teško da odbrojimo preostale dane.

(149)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments