1. Home
  2. Sajmovi
  3. Frankfurt 2017
  4. SEAT Leon Cupra R – „Golf R“ sa prednjim pogonom
SEAT Leon Cupra R – „Golf R“ sa prednjim pogonom
0

SEAT Leon Cupra R – „Golf R“ sa prednjim pogonom

456
0
Podelite sa prijateljima:

Seat je odlučio da zadrži ekskluzivnost Leon Cupre R tako što će proizvesti samo 799 primeraka. Španski „hot heč“, koji je praktično VW Golf R samo s pogonom na prednje točkove, dostupan je sa standardnom šestostepenom manuelnom transmisijom i opcionim sedmostepenim DSG-om, koji naravno donosi nešto višu cenu.

Ispod haube se nalazi turbo četvorocilindraš zapremine 2,0 litra sa 310 ks u slučaju manuelne transmisije i 10 konja manje kod verzije sa DSG-om.

Što se dostupnih boja tiče, i tu je na snazi ekskluziva, jer će Leon Cupra R biti dostupan u Pyrenees sivoj ili Midnight crnoj nijansi (bez dodatnih troškova). Oni koji žele dodatno da zavuku ruku u džep, moći će da se odluče za ekskluzivnu Matte Grey (mat sivu) boju.

Seat će u svoj „hot heč“ instalirati unapređene Brembo kočnice i revidirano aktivno ogibljenje uz novi izduvni sistem. R će takođe izgledati „opasnije“ od od ostalih Leon Cupra modela, zahvaljujući akcentima od ugljeničnih vlakana na prednjem i zadnjem spojleru, bočnim suknjicama i zadnjem difuzoru.

Što se unutrašnjosti tiče, volan i ručica menjača su presvučeni alkantarom.

Seat će započeti sa primanjem porudžbina za Leon Cupru R do isteka ove godine. Detalji u vezi sa cenama još uvek nisu objavljeni, ali za očekivati je da ovo bude najskuplji model španske kompanije ikada.

 

(456)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments