1. Home
  2. Vesti
  3. Renault Symbioz koncept spreman za Frankfurt (video)
Renault Symbioz koncept spreman za Frankfurt (video)
0

Renault Symbioz koncept spreman za Frankfurt (video)

234
0
Podelite sa prijateljima:

Renault je podigao standarde kada su koncepti u pitanju. Setimo se fascinantnog Trezora, predstavljenog u Parizu prošle godine, pa Zoe E-Sporta sa ovogodišnjeg Salona automobila u Ženevi. Samim tim, velika su očekivanja od koncepta zvanog Symbioz, koji će se naći na štandu francuske marke na IAA u Frankfurtu.

Novi inovativni koncept dolazi u formi hedžbeka sa ekstremno kratkim zadnjim prepustom.

Ono što može da se vidi iz kratkog „tizer“ klipa, mehanizam otvaranja vrata bi mogao da bude interesantno rešenje, jer se po svemu sudeći ona otvaraju prema gore. Takođe, na ivici vrata se nalazi uokvirenje u vidu Renaultovog logoa, koje verovatno služi za otvaranje. Ono što još može da se primeti je osvetljeni bedž na zadnjem delu, veliki dvobojni točkovi i tanka zadnja svetla u „C“ formi, sličnoj LED dnevnim svetlima kod serijskih modela.

S obzirom na značenje termina „simbioza“, Renaultova vizija za 2030. verovatno podrazumeva autonomni sistem i elektro pogon. Tehnologija je izvedena iz Z.E. modela sa nultom emisijom. Symbioz je najverovatnije mali gradski automobil za „suočavanje s urbanim izazovima“.

 

 

(234)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments