1. Home
  2. Vesti
  3. VW T-Roc u punom sjaju (galerija i video)
VW T-Roc u punom sjaju (galerija i video)
0

VW T-Roc u punom sjaju (galerija i video)

409
0
Podelite sa prijateljima:

Četvrti Volkswagenov SUV je ujedno i ulazni u ponudi, prvenstveno zbog svoje veličine, ali bez obzira na to, nudi zaista mnogo toga.

Volkswagenova najveća modelna ofanziva je u punom zamahu, a gama je upravo pojačana za još jednog igrača – T-Roc, kompaktni krosover koji kombinuje dopadljivu spoljašnjost sa visokotehnološkim enterijerom. Volkswagen je sigurno zadovoljan lansiranjem modela koji pripada rastućem segmentu, i sigurno je da očekuje dobre prodajne rezultate.

Nemačkoj marki se mora odati priznanje da je primenila svež dizajn koji T-Roc izdvaja od ostatka SUV game koju čine Tiguan, Touareg i veliki Atlas (Teramont u Kini). T-Roc je najmanji, ali definitivno najatraktivniji.

Tri benzinska i tri dizel motora će biti dostupna, a kod nekih modela će biti instaliran i 4Motion sistem pogona na sve točkove. U zavisnosti šta se nalazi ispod haube, T-Roc će raspolagati ili šestostepenim manuelnim ili sedmostepenim DSG menjačem.

Volkswagen kaže da je novi kompaktni krosover jedan od najprostranijih modela u klasi sa prtljažnikom zapremine 445 litara, odnosno 1.290 litara kada se spuste nasloni zadnjih sedšta. Automobil je predviđen za prevoz pet putnika, čija je bezbednost osigurana kroz čitav niz modernih sistema. Čak i najjeftinije verzije imaju sistem kočenja u slučaju nužde i detekciju pešaka kao standard, uz automatsko kočenje nakon sudara i održavanje vozila unutar vozne trake.

Lista sistema je prilično obimna i uključuje prednja i zadnja LED svetla, digitalni instrument klaster, i ni manje ni više nego deset opcionih sistema asistencije. U neke relevantne primere se ubrajaju adaptivni tempomat, monitoring mrtvog ugla i zadnja kamera. Pored toga, T-Roc će biti prvi Volkswagenov SUV koji će biti ponudi u dvobojnom finišu, sa kontrastnom bojom krova, A stubova i obloga spoljnih retrovizora.

Nakon javne premijere u Frankfurtu sledećeg meseca, VW T-Roc kreće sa prodajom u Evropi u novembru. Očekuje se cenovni raspon od 20.000 evra.

 

(409)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments