1. Home
  2. Vesti
  3. DS sprema nove pakete opreme inspirisane slavnom istorijom Citroena
DS sprema nove pakete opreme inspirisane slavnom istorijom Citroena
0

DS sprema nove pakete opreme inspirisane slavnom istorijom Citroena

87
0
Podelite sa prijateljima:

DS Automobiles u svojim modelima nudi četiri završna nivoa. Kupci mogu da biraju između osnovnog „Bastille“, sportskog „Performance Line“, vrhunskog „Rivoli“ i najluksuznijeg „Opera“. U planu je da se ovo izmeni jer je DS malo istraživao Citroenovu istoriju i pronašao istorijsko ime za koje su verovatno mnogi čuli.

Sigurno je neko od vas pretpostavio da je u pitanju „PALLAS“, koje je pre šezdeset godina uvedeno u legendarni Citroen DS i čije je ime inspirisano posebnom titulom koju su Francuzi davali najluksuznijim hotelima sa pet zvezdica. Drugi naziv nije Citroenov, već je francuska reč koja se takođe koristi za opisivanje savršenstva – „ETOILE“. To je u stvari najviše priznanje koje se dodeljuje plesačima Pariške nacionalne opere od 19. veka. Da dodamo i to da će odmah debitovati na DS-u 4.

Dva imena će zameniti četiri trenutna paketa opreme, pojednostaviti ponudu i dodatno olakšati konfiguraciju modela, svaki sa specifičnim logom koji će ih identifikovati i oba sa minimalističkom grafikom, ali koja iza sebe ima svoje značenje. Prvi je inspirisan osovinom koju čine priznata arhitektonska dela u velikoj francuskoj prestonici.

Drugi reprodukuje oblik zvezde nastao svetlosnim zračenjem osvetljenja desetak avenija koje se spajaju na Trg Šarla de Gola, ranije poznat kao Place de l’Etoile. DS za sada nije najavio šta će sve novi paketi sadržati, ograničavajući se na to da će odgovoriti na očekivanja kupaca i opravdati takva imena.

Kompaktni premijum će biti zadužen za lansiranje ovih imena, ali ništa nije poznato da li će imati nove karakteristike spolja. Model je predstavljen pre nešto više od tri godine, tačnije 3. februara 2021, tako da bi na vreme trebalo da dobije tretman „zatezanja bora“.

Francuski brend ove godine najavljuje i čisto električnu verziju „četvorke“ pod nazivom E-Tense. Možda je sve ovo povezano sa fejsliftom ili električnim DS-om 4.

AutoRepublika

(87)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments