1. Home
  2. Vesti
  3. DS 3 dobio specijalnu seriju Esprit de Voyage
DS 3 dobio specijalnu seriju Esprit de Voyage
0

DS 3 dobio specijalnu seriju Esprit de Voyage

192
0
Podelite sa prijateljima:

Nakon DS-a „4“, „7“ i „9“, model DS 3 proširuje svoju ponudu specijalnom serijom Esprit de Voyage. Rezultat je pažljiva implementacija i nivo opreme jednak onome kod završnog nivoa Rivoli. Po ceni od 36.450 evra, ova verzija je dostupna u benzinskoj, dizel i električnoj verziji.

Prema DS-u, Esprit de Voyage omogućava da se istaknu određeni jaki elementi imidža brenda. DS 3 Esprit de Voyage može se spolja prepoznati po nekoliko diskretnih detalja. Njegova lakirana crna rešetka uključuje hromirane tačke, a konture su takođe sjajno crne.

Na poklopcima retrovizora i na dnu prednjih vrata primećuje se specifični laserski ugravirani uzorak. Točkovi u dve boje od 18 inča „Kyoto“ sada su ekskluzivni za ovu verziju.

Unutrašnjost ima kontrolnu tablu presvučenu svetlosivom kožom Nappa Galet. Prema suvozaču je okrenuta stilizovana mapa Evrope sa šarom Clous de Paris u francuskoj prestonici. Dekoracija pragova na vratima upotpunjuje sliku.

Standardno, sedišta kombinuju tkaninu i gorepomenutu kožu Galet. Kao opcija, dostupne su potpune crne kožne presvlake. Standardna oprema uključuje automatsku klimu, senzore za vožnju unazad, digitalnu instrumentaciju, centralni ekran osetljiv na dodir od 10 inča, navigacioni sistem, tempomat/graničnik i LED svetla.

Dostupan je u benzinskoj, dizel ili električnoj verziji, DS 3 Esprit de Voyage se nalazi u rasponu između završnih nivoa Rivoli i Opera. Cene u Francuskoj startuju od 36.450 evra za benzinca, dizelaš staje 38.050, dok električna verzija zahteva veću doplatu u odnosu na verzije sa motorom SUS i iznosi 45.050 evra.

AutoRepublika

(192)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments