1. Home
  2. Life
  3. Lifestyle
  4. Studija: Muškarci koji se boje da su im penisi mali vole sportske automobile
Studija: Muškarci koji se boje da su im penisi mali vole sportske automobile

Studija: Muškarci koji se boje da su im penisi mali vole sportske automobile

1.70K
21
Podelite sa prijateljima:

Da li muškarci koji voze upadljive sportske automobile na neki način leče komplekse? Studija sprovedena na jednom londonskom univerzitetu sugeriše da stara priča da muškarci s „alatom manjim od proseka“ više kupuju sportske automobile i podložni su drugim oblicima „upadljivosti“ zaista može biti ukorenjena u istini.

Čini se da studija nije recenzirana, ali je metodologija detaljno opisana, a autori studije tvrde da njihovi podaci ukazuju na psihološku vezu između privlačnosti sportskim automobilima i verovanja da neko ima penis manji od prosečnog.

Istraživači su proučavali 200 muškaraca između 18 i 74 godine starosti. Zbog inherentne nepouzdanosti veličine polnog organa koju su sami prijavili, odlučili su da bi najjednostavniji pristup, rangiranje veličine u odnosu na interesovanje za sportske automobile, bio ćorsokak. Umesto toga, tim je osmislio studiju koja bi ubedila učesnike da im se pamćenje procenjuje u okruženju sa više zadataka. Drugim rečima, morali su da čitaju informacije dok im se prikazuju oglasi na internetu.

Nije bilo tako jednostavno, ali je poslužilo za potrebe studije. Među faktoidima su bile pogrešne izjave o dužini organa koje su imale za cilj da ubede neke učesnike da možda ne poseduju veliki organ kao što su mislili, dok su drugi naveli da veruju da su oni kandidati za plavu traku na Državnom sajmu u Ajdahu. Nakon sesija, od dve grupe je zatraženo da ocene svoje interesovanje za sportske automobile. Evo nekoliko dokumentarnih snimaka.

„Naša primarna hipoteza je bila da će se ocene sportskih automobila povećati kada se muškarcima manipuliše da veruju da imaju relativno mali alat“, rekli su autori studije. „Testirali smo sekundarnu hipotezu, da vezu pokreće samopoštovanje uopšte, dok su druga ispitivanja sadržala manipulisane činjenice koje bi mogle uticati na samopoštovanje na različite načine, kao i razne luksuzne i neluksuzne proizvode. Na kraju, analizirali smo uzrast učesnika jer ono određuje i strategije parenja i obrasce.“

„Ključno eksperimentalno ispitivanje je reklo učesnicima da je prosečna veličina polnog organa drugih muškaraca ili 18 cm (mali/nisko samopoštovanje) ili 10 cm (veliki/visoko samopoštovanje) i da je uvek praćeno ocenom jednog od šest sportskih automobila. Na četiri ispitivanja, dobijali su ili originalnu činjenicu, ili verziju sa jednim detaljem izmenjenim, i pitali da li je izjava tačna ili netačna.

Nakon eksperimentalnih ispitivanja, učesnicima je rečeno da su neke od činjenica koje su im rečene bile netačne i od njih je zatraženo da daju svoje procene pravih vrednosti ovih činjenica, uključujući pravu prosečnu veličinu“.

Otkrili su da je veća verovatnoća da će učesnici visoko oceniti svoje interesovanje za kupovinu sportskog automobila ako su im predstavljene informacije koje imaju za cilj da se osećaju nesigurno u vezi sa relativnom veličinom svog organa. Efekat je bio najizraženiji kod učesnika starijih od 29 godina, gde su pozitivni odgovori na sportske automobile premašili očekivanu statističku varijansu, što ukazuje na vezu, a ne na puku slučajnost.

Drugim rečima, da, moguće je da osećaj neadekvatnosti može navesti muškarce da kupuju upadljive automobile.

Ovo nije prvi put da se koncept upadljivih automobila proučava u kontekstu muških navika za sastanke. Jedno istraživanje sprovedeno pre deceniju u Americi otkrilo je da iako sportski automobili mogu pomoći muškarcima da dobiju dejtove, oni ne pokazuju tendenciju da budu pokazatelji dugoročnog potencijala; neki mogu smatrati da je to karakteristika, pre nego što je greška. Autori ove najnovije studije sugerišu da bi drugi upadljivi, poželjni predmeti bili mudri kandidati za dalja istraživanja.

Pogledajte prilog.

AutoRepublika

(1697)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

21 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
BB

Znao sam, niko se ne javlja… 🤣😂🤣😂

Renault Terminator

Ovo je objava godine na AR🤣😂😄.
Svaka ti čast BB🍻.

Dragan

A kad će studija o povezanosti veličine/dužine velikih i malih usmina vagine i izbora automobila? Ili veličina i obešenost dojki? To bi bilo odvratno i seksistički, ali po muškarcima može da se pljuje iz sve snage. Bukvalno na svakom koraku se muškarci prozivaju zbog veličine penisa. Ali to i nije strašno. Strašno je što je udaranje u testise izvor humora u gomili filmova i generalno. Nema ništa smešnije nego kad se muškarac udari u testise, bilo da se sam nabode na neku ogradu, šipku ili ga udari neko drugi. Nema veze što taj udarac može da izazove neplodnost, rak (da,… Pročitaj više »

Matija

Prijatelju, tebe izgleda muce neki problemi? Opusti se, sve je ovo samo vic! 🙂

GopTear

Merodavno kao Haski tribunal.

Laki

Nek je tanak ko trska samo da prska.

Dragan

Vidim da nema leba od normalne priče, Evo ja imam mali penis. I šta ćemo sad? Da pokrecemo tuzbu ili sta? Ja se osecam ugrozeno zato sto su neki zli Srbi rekli da imam mali tuki. To mi je glavni argument, 🙂

BB

Nije pitanje da li je mali, već da li se mali na sportske automobile pali…

Matija

„zli Srbi rekli…“ – mirno spavaj burazeru! Bitno je sta kazu srpkinje! 🙂

Renault Terminator

A i žene iz kumšiluka😁

Matija

One najvise znaju o tebi! 🙂

S mile

A jel vazi suprotno, mislim oni sto voze male „zenske“ automobile…jel lnjima veliki… 😄

Pitam za drugara 😄

'79 DeVille

Sramota je ovo nazvati studijom. Mozda ce neko da za post doktorske studije poveze velicinu za bojom sporskog automobila – naravno posebno za zimsku i za letnju varijantu…
Svet je u totalnom ludiulu i pred kolapsom, a ocigledno je i zasto.

Renault Terminator
Izmenjeno 1 godina pre od strane Renault Terminator
Matija

Paznja, paznja, prijatelji, ne nasedajte! Ova informacija rasirila se po internetu kao pozar! Ocigledno je da je „fake news“ i da iza toga stoje Zeleni! Zele da na nas odvrate od kupovine velikih i sportskih automobila jer trose mnogo goriva! Na listi prodatih sportskih automobila u Nemackoj prosle godine na prvom mestu je Porse a odmah iza njega Mustang V8! Zeleni su pobesneli! Evo linkova:

https://www.auto-motor-und-sport.de/verkehr/psycho-studie-kleiner-penis-will-dicken-sportwagen/?src=cleverpush&utm_campaign=Auto%20Motor%20und%20Sport&utm_medium=Browser&utm_source=Push

https://www.gmx.net/magazine/wissen/psychologie/klischee-sportwagen-penisgroesse-experiment-deutet-zusammenhang-37721908

🙂 🙂 🙂

Izmenjeno 1 godina pre od strane Matija
Fala Qrcu

Mali zeleni!👹

Matija

Odnos zena – auto je vec odavno analiziran. Rezultat: kod zena izbor auta nema nikakve veze sa seksom vec sa urodjenm egoizmom i osecanjem fizicke slabosti. Egoizam – kada zena sebi kupuje auto onda je to po pravilu mali i jeftin auto, onaj koji zadovoljava dnevne potrebe u transportu. Zena zna da ni jedan muskarac ne gleda auto koji zena vozi vec zenu! Fizicka slabost – kada muz placa auto onda zena bira najveci moguci, po pravilu SUV sa velikim tockovima. Sa velikim i snaznim autom zena kompenzira svoje osecanje fizicke slabosti. Ukratko, kod zena dominira hladnokrvna kalkulacija a ne… Pročitaj više »

TheStig

Sve si dobro rekao Matija. Samo bih dodao da kako se ide u sve veću feminizaciju društva žene sve manje osjećaju tu fizičku inferiornost tako da sad biraju sve što biraju i muskarci pa tako i automobile.

Matija

Sve je to genetski. Oduzmi zeni poziciju ili je izoluj od okoline onda ostaje samo ono praistorijsko. Protiv toga nema odbrane. Uzgred jedno pitanje: kada si zadnji put video zenu u Lamborginiju? Ja nikada.

Izmenjeno 1 godina pre od strane Matija
Fala Qrcu

Matematika je egzaktna nauka…koliko kaže da ima cm, ima…ne može biti li _ la, ili je veliki ili nije, oni sa malim voze SUVove, dugačka auta….
Juče kod mene snijeg napadao, kaos na cestama uzrokovan snijegom ali i bmwima…likovi, ako se uopće i voze, u mene susjed ostavio na parkingu svog bmw, beskorisno smeće veli, samo točkovi šlajfaju, a ispred mene na uzbrdici ide rođo nekako gore ali pod 45 stepeni tako da nam je uzeo obje trake. Tako da, kompleksi su čudo.

Fala Qrcu

Neviđeno otkriće ! Žene koje voze auta, uopće nemaju k…c!
😜