1. Home
  2. Vesti
  3. Geely Geometry C dobija zatezanje bora u Kini uz promenu imena
Geely Geometry C dobija zatezanje bora u Kini uz promenu imena
0

Geely Geometry C dobija zatezanje bora u Kini uz promenu imena

90
0
Podelite sa prijateljima:

Geely je obnovio još jedan od svojih osnovnih stubova prodaje u Kini. Do sada poznat kao Geometry C koji će se prodavati u istočnoj Evropi promenio je svoje ime na tržištu azijskog giganta. U dalekoistočnoj zemlji, ovaj električni krosover će se uskoro prodavati kao Geometry M6.

Njegov spoljašnji dizajn ostaje uglavnom netaknut, ali Geely je implementirao poboljšanja tipična za fejslift. U poređenju sa modelom koji stiže na Stari kontinent, usvaja novi i tanak sjajni crni osvetljeni panel koji služi kao spona sa velikim LED farovima, istovremeno sa dizajnom rešetke koja se nalazi u donjem delu branika. Pored toga, prednji deo ima nove otvore na krajevima koji počinju od farova koji prolaze vertikalno kroz krajeve.

Geely Geometry je krosover veoma kompaktnih dimenzija, što ga čini idealnim za porodice do pet članova koje mogu udobno da putuju unutra.

U unutrašnjosti, nove karakteristike modela Geometry M6 su upečatljivije jer se dizajn centralne konzole potpuno promenio. Ekran osetljiv na dodir multimedijalnog sistema je potpuno nov sa 14,6 inča, što je učinilo da se izbegnu centralne ventilacione mlaznice, sada tanje i niže.

Komandna tabla takođe ima čistiji dizajn, zajedno sa tunelom za prenos, u kome je uklonjena ručica menjača, zamenjena induktivnom površinom za punjenje za pametne telefone. Geely M6 takođe ima veoma kompletnu standardnu opremu.

Mehanički, takođe se zasniva na Volvovoj platformi CMA, opremljenoj elektromotorom na prednjoj osovini koji razvija maksimalnu snagu od 150 kW, što je ekvivalentno 204 KS, i maksimalni obrtni moment od 310 Nm. U Kini će se nuditi sa litijum-jonskom baterijom i dva nivoa kapaciteta: 53 i 70 kWh, sa maksimalnim dometima od 450 i 580 kilometara, prema kineskom ciklusu merenja CLTC. Od nule do 100 km/h ubrzava za samo 6,9 sekundi i dostiže maksimalnu brzinu od 150 km/h.

AutoRepublika

(90)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments