1. Home
  2. Industrija
  3. Opel Grandland GSe u najavi
Opel Grandland GSe u najavi

Opel Grandland GSe u najavi

216
1
Podelite sa prijateljima:

Opel Grandland dobija dodatnu dozu sportskog duha, kako estetski tako i u pogledu performansi. Nemačka marka sa znakom munje je pre nekoliko nedelja objavila novi specijalni završni nivo GSe na novoj generaciji Astre, specijalnu skraćenicu koja pruža dodatni sportski izgled najefikasnijim verzijama portfolija opremljenim plug-in hibridnom tehnologijom.

Najveći SUV u Opelovoj gami je sledeći na listi modela koji je usvojio ove akronime. Novi Opel Grandland GSe predstavlja sopstveni identitet i pruža dašak razlikovanja u odnosu na ostale završne nivoe u portfoliju modela.

Prednji kraj je naglašen agresivnijim branikom zahvaljujući novim ukrasnim aplikacijama obojenim u sjajno crno raspoređenim u obliku slova „C“ na krajevima, kao i donjoj maski sa saćem.

Elegantni crni sjaj se takođe može preneti na haubu, stubove vetrobranskog stakla i krov, čineći jedan neprekidni komad, na zahtev kupaca, počevši od moderne rešetke Vizor koja takođe obuhvata tamnije farove.

Pozadi, branik je „odeven“ u istu boju kao i karoserija, dodajući novi aerodinamički difuzor na dnu. Novi Opel Grandland GSe takođe se odlikuje velikim aluminijumskim felnama od 19 inča sa atraktivnim dizajnom, dok su aerodinamički optimizovani da bi se izbegle turbulencije.

U unutrašnjosti, sportska prednja sedišta su presvučena kožom i crnom alkantarom, nudeći veću bočnu podršku i sa tri inicijala ove sportske verzije izvezena zelenim koncem. Sa sertifikacijom AGR, brend je istakao da su ova sedišta konfigurisana da pruže veliku udobnost u ovoj verziji, kao najistaknutiji detalj enterijera, pošto dizajn kontrolne table ostaje netaknut i nema više promena.

Opelovi tehničari su dodatno podesili servo upravljač, sada direktniji, i vešanja, usvajajući nove, energičnije opruge Koni i amortizere.

Dovoljno za ovaj novi Grandland GSe sa pogonom na sve točkove, koji se nudi sa maksimalnom snagom od 300 konjskih snaga. Ispod haube ima najmoćniju verziju PHEV, sa 1,6-litarskim turbo benzinskim motorom i dva elektromotora, sa kojima postiže maksimalnu brzinu od 235 km/h i ubrzava od nule do 100 km/h za samo 6,1 sekundu. Cene će biti objavljene u narednim nedeljama.

AutoRepublika

(216)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

„Cene će biti objavljene u narednim nedeljama“

Pa, „da lupim“, startovaće negde sa 55-60 hiljada. Nema tu greške 😊😊😊