1. Home
  2. Vesti
  3. Šef Opela otkriva detalje o novoj Astri
Šef Opela otkriva detalje o novoj Astri
0

Šef Opela otkriva detalje o novoj Astri

332
0
Podelite sa prijateljima:

Prvi čovek germanske marke saopštio je informacije o nadolazećoj Astri. 

Nova generacija hečbeka je verovatno jedna od najiščekivanijih premijera u ovoj godini. Mihael Lošeler, izvršni direktor Opela, potvrdio je da će buduća Astra koristiti EMP2 platformu nekadašnje PSA grupe. „To je za nas veliki benefit, jer ćemo na taj način uštedeti mnogo novca“, kazao je Lošeler.

On je potvrdio i da će u ponudi definitivno biti karavansko izdanje modela iz C segmenta, koje bi trebalo da apeluje na one kupce koji žele više prostora, a ne žele krosover odnosno SUV.

Šef proizvođača iz Riselshajma najavio je i da će nova Astra biti dostupna sa benzinskim i dizel motorima, kao i da će u ponudi biti i i plug-in hibridne varijante. O potencijalnom izgledu palete motora kod ovog modela smo već pisali i to možete pročitati na sledećem linku. U suštini, Astra će oponašati izbor motorizacije koji smo već videli kod Peugeota 308, sa manjim izmenama u odnosu na francuskog rođaka.

Lošeler nije dao više informacija, a ako ćemo govoriti realno, nije rekao ništa što već ne znamo. Opel, ali i čitav Stellantis, polažu velike nade u nastupajuću Astru. Već smo videli da je recept sa kloniranjem bio vrlo uspešan kod dua Peugeot 208/Opel Corsa, ostaje da se vidi da li će isto važiti i za 308/Astra.

AutoRepublika 

(332)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments