1. Home
  2. Vesti
  3. Renault grupa planira da zablista u Parizu
Renault grupa planira da zablista u Parizu
4

Renault grupa planira da zablista u Parizu

498
4
Podelite sa prijateljima:

Pariski automobilski salon biće stecište većeg broja premijera. 

Renault grupa planira da prikaže čak šest novih modela i na taj način zauzme dominantnu poziciju prilikom izveštavanja medija iz automobilske branše. Počnim od dugoočekivanog Renaulta 4, odnosno druge generacije ovog modela koji će se svrstati u EV segment.

Prvi put ćemo videti pomenuti četvorotočkaš o kojem se priča duže od dve godine. Pored njega, debitovaće i predserijska ili serijska verzija Renaulta 5, vozila koje bi trebalo da smeni model Zoe u portfoliju franačkog proizvođača. Ovo nije tako upečatljiva premijera, jer smo sa „peticom“ već imali prilike da se upoznamo.

Zatim, Losange planira da publici predstavi potpuno električnu varijantu Kangooa, takozvani E-Tech model. Na štandu Renaulta u francuskoj prestonici naći će se i električni Megane, ali i Austral, SUV koji u gami tog brenda menja model Kadjar. Inače, ovo će biti prvi nastup Australa u javnosti otkako je imao online debi u martu ove godine.

Pored toga, očekuje se i da će performantna marka Alpine predstaviti svoj koncept, mada još uvek nije jasno o kakvom će se vozilu raditi. Više informacija o snažnom nastupu Renault grupe saznaćemo 17. oktobra na otvaranju Salona automobila u Parizu. Inače, ova manifestacija održaće se od 17. do 23. oktobra.

AutoRepublika 

(498)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Renault Terminator

Sem te 5-ce ništa…

Laki

Tako je junače.

moron

Eto, da na ovoj listi nije i „Austral“, ne bi bilo i modela sa SUS-om koji bi Renault predstavio.
A ako ne grešim, u inat svih dušmana ( tj. mzitelja 3-cilindraša ), on dolazi samo sa novim 3-cilindričnim 1,2 i to kao MHEV ( 130 ks ) i HEV ( 160 ili 200 ks ).
Bar nešto, a da nije EV … Ma, dobra su i 2 cilindra, samo da su SUS 😊

J4ZZ3R

Peki hoćeš li da nam budeš turistički vodič? Zakupi onaj dvorac i napravi jedan turistički program za posetu Sajmu, kad već vođstvo AR ne pravi neki skup 🙂

Učestvuju li svi na sajmu?