1. Home
  2. Vesti
  3. Karavan BMW M3 debituje 23. juna u Gudvudu
Karavan BMW M3 debituje 23. juna u Gudvudu
0

Karavan BMW M3 debituje 23. juna u Gudvudu

190
0
Podelite sa prijateljima:

Prvi performantni karavan u istoriji bavarskog BMW-a, a koji bi poneo oznaku M3, bi trebalo da se svetu predstavi tokom predstojećeg Festivala brzine koji se tradicionalno održava u britanskom Gudvudu. Da ne bi bio „sramežljiv i usamljen“, pobrinuće se i model M4 CSL koji će uživo debitovati jednovremeno s potentnim“lubeničarom“.

BMW M, kao što ste verovatno do sada nebrojeno puta čitali, slavi pedeseti rođendan, a centralni događaj je planiran za pomenuti Festival brzine koji je na programu ovog juna. Glavna zgoda na ovom skupu bi trebalo da bude premijera modela BMW M3 Touring, a koji bi trebalo da demonstrira koliko zabavni mogu biti automobili osmišljeni da maksimiziraju praktičnost.

Dolazeći M3 Touring će se vijati brdima Gudvuda u društvu još jednog snagatora, modela BMW M4 CSL. BMW je nameran da istu zgodu iskoristi i za prezentaciju celokupne palete tokom sva četiri dana koliko je rezervisano za ovu manifestaciju. Videćemo po prvi put uživo i novi BMW iX1, zajedno s novajlijama: i7, i4 i iX M60.

Uspeće na brda Gudvuda 🙂 će biti izvedeno od strane karavana s indeksom BMW M3 Touring na dan 23. jun u 11 časova po srednjeevropskom vremenu. Ova objava je od strane konstruktora plasirana zajedno s tizerom koji prikazuje zadnjicu karavana s dvostrukim parom završetaka izduvnih cevi i grafikom zadnjih svetlosnih grupa koja reprizira viđeno na sedanu zvanom M3.

Inače, na osnovu špijunskih fotografija kojima globalna mreža obiluje, da se zaključiti da je karavan taj koji će „ukrasti“ njušku od ranije viđenog sedana M3, uključujući i uspravno postavljenu masku hladnjaka s ogromnim usisnicima vazduha koji su neophodni za hlađenje snažnog motora pod haubom.

U međuvremenu, kamuflirani prototip se stalno vidi sa frazom „B’ring it on“ na panelima njegovih vrata. Ovo se odnosi na njegove sesije testiranja u Nirburgringu. Veruje se da će BMW pokušati da postavi „rekord tražiti Ringa s relativno kompaktnim karavanom. Šuška se da je M3 Touring s vremenom već ušao u raspon od 7 minuta i 30 sekundi, što je prilično bolje u odnosu na 7 minuta i 45 sekundi ostvarenih od strane modela Mercedes-AMG E63 S.

Kako bilo, sve ćemo saznati za malo više od dve nedelje, a do tada ćemo strpljivo pričekati.

AutoRepublika

(190)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments