1. Home
  2. Vesti
  3. Bugattiju je potrebno 16 nedelja da bi montirao enterijer u modelu Centodieci
Bugattiju je potrebno 16 nedelja da bi montirao enterijer u modelu Centodieci
3

Bugattiju je potrebno 16 nedelja da bi montirao enterijer u modelu Centodieci

580
3
Podelite sa prijateljima:

U pitanju je dugotrajan i mukotrpan proces. 

Centodieci je naravno baziran na apsolutističkom Chironu i stvoren je u slavu modela EB110. Dakle, retro šmek je prisutan u celom automobilu, a naročito unutar vozila.

Prva ozbiljna razlika u odnosu na Chirona jesu sedišta koja su obmotana kožom sa posebnim printom koji evocira uspomene na pomenuti EB110. Bugattijevim radnicima potrebno je tačno pet dana kako bi stvorili sedišta (koja inače imaju veliku mogućnost personalizacije dodavanjem amblema ili imena novog vlasnika na njih).

Francuski proizvođač ističe da je ceo proces stvaranja enterijera izuzetno dug i da je posvećena velika pažnja i najsitnijim detaljima. „Kupci od nas očekuju besprekoran kvalitet i to je ono što mi isporučujemo“, navodi Dirk Bure, jedan od inženjera Bugattija koji učestvuju u stvaranju enterijera vozila.

Bugatti će početi sa isporukama modela Centodieci u narednim nedeljama. Inače, kompletna serija koja broji celih 10 primeraka je rasprodata samo nekoliko sati nakon premijere. Startna cena jednog Centodiecija je vrtoglavih osam miliona evra.

AutoRepublika 

(580)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Sasa

I posle kažu da VW pravi losa auta. Sta fali ovom?

Yankee

Ovaj je povezan sa Volkswagenom onoliko koliko je Ferrari povezan sa Fiatom. 😉

Zsphere

Veyron ima stopke sa Pasata b6 😁