1. Home
  2. Video
  3. Audi Q7 V12 TDI demonstrirao moć dizela na autobanu (VIDEO)
Audi Q7 V12 TDI demonstrirao moć dizela na autobanu (VIDEO)
5

Audi Q7 V12 TDI demonstrirao moć dizela na autobanu (VIDEO)

11.02K
5
Podelite sa prijateljima:

Nemački potentni SUV podseća na neka prošla vremena. 

Uskoro će i legendarna oznaka TDI otići u penziju – sve je manje modela iz Volkswagen grupacije koji imaju pravo na dizel agregate. Ne tako davno, Audi, i drugi brendovi pod kišobranom giganta iz Volfzburga imali su pravo na upotrebu mamutskog V12 TDI motora.

Konkretno, kod modela Q7 ova 6,0-litarska pogonska jedinica isporučivala je 500 ks i ogromnih 1.000 Nm. Šta više, Audi je morao da limitira maksimalni obrtni momenat jer transmisija nije mogla da podnese više od pomenute „hiljadarke“.

A, šta danas ima da kaže Q7 V12 TDI?! Pa, mnogo toga, jer je bez problema na nemačkom autobanu dostigao 277 km/h. U prilogu ispod pogledajte kako ovaj SUV sa lakoćom krstari brzinama većim od 200 km/h…

(11023)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
TheStig

Pa ovo ima obrtnog momenta, može restartovati mrtvu planetu 🤣Sto rekao J.C. bio bi ekološkiji da ide na rezane delfine 😂😂😂

Izmenjeno 1 godina pre od strane TheStig
himera

Steta sto su potplacena dvolicna gamad inace bi bili jedni od najboljih na YT, ovako nista…

TheStig

Batice sto mislis da su potplaceni?Mislis na kanal autotopnl?

himera

Da, uopste nisu objektivni i znaju da „pljunu“ na stranca a za svapski proizvod jedva prelome jezik da kazu nesto lose i to bude uglavnom neka sitnica koja je totalno nebitna u odnosu na motorizaciju i kvalitet obrade materijala samog auta.
Kad mere 0-100km/h, 100-200km/h, 1/4 Milje uvek neki peh kod Talijana dok kod Svabe sve bude po fabricki deklarisanom vremenu vrlo zanimljivo…
Uostalom objavili su toliku glupost vezanu za situaciju u Ukrajini sto nikako nisu smeli sebi da dozvole da mesaju politiku i da daju „svoje licne“ stavove tamo gde im nije mesto.

TheStig

Pitao sam te jer ne obraćam pažnju na to šta pričaju jer iskreno nisu neki stručnjaci za vozila, više su seljoberi koji imaju priliku da svašta voze pa nisam ni primjetio to što si naveo. Ništa čudno, sve su to njemački fašisti moj brate. Ja gledam često onog Automann-TV mada on ne izbacuje videa toliko često kao ovi.

Ko ih je.. 😀 Iako ove nekad pogledam ima mnogo drugih i boljih kanala tako da se nećemo sikirati oko ovih kad ih Čečeni skrate za glavu haha. Pozdrav brate