1. Home
  2. Vesti
  3. Audi A4 allroad prilično „jogunast“ na testu „severnog jelena“ (VIDEO)
Audi A4 allroad prilično „jogunast“ na testu „severnog jelena“ (VIDEO)
8

Audi A4 allroad prilično „jogunast“ na testu „severnog jelena“ (VIDEO)

2.47K
8
Podelite sa prijateljima:

Prilikom prvog pokušaja, koji je izveden bez bilo kakvog prethodnog iskustva vezanog za reakciju vozila, rezultati nisu bili dobri. Nakon druge promene pravca na volanu, A4 allroad je imao oštar prelaz. Iako je kontrola stabilnosti jasno angažovana smanjujući brzinu, to je učinila tek nakon što su točkovi očigledno izgubili prijanjanje.

Naravno, to su nepoželjne reakcije tokom dotičnog manevra, jer primoravaju vozača da napravi mnogo pokreta na upravljaču kako bi održao putanju. Srećom, sistemi oslanjanja i upravljanja su dobro podešeni i u dobroj meri olakšavaju život vozaču. U kasnijim prolazima, kada su se vozači bolje upoznali s reakcijama vozila, rezultati su bili dosta bolji. Pri brzini od 75 km/h, preupravljanje je bilo mnogo suzdržanije, i mada su pokreti karoserije bili široki, vežba je savladana bez izraženijih poteškoća.

Pri brzini od 77 km/h, reakcije su bile vrlo slične onima iz prethodnog prolaza. Međutim, ovaj put vežba nije finalizovana pravilno, jer je pomeren jedan od čunjeva u finalnoj sekciji.

Što se slaloma tiče, A4 allroad se dobro pokazao. Kao što se može primetiti, naginjanje karoserije je primetno a promene tačke oslonca nisu prebrze. Ipak, automobil se kreće nesmetano bez prevelikog uticaja elektronske kontrole stabilnosti.

AutoRepublika

Izvor: km77.com

(2471)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

8 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Užas, i onda neki to nazivaju premijum i hvale da je bolji od alfe??? U panjevima…samo zamisli da si ti još pješak , jedan od čunjeva…

Dikh tu kava

Aj od Alfe, nego i od Citroëna. Mada, svakako bolji od Reliant-a..

Renault Terminator

Pa to Laguna stara 12 godina vitla kao sale…
https://youtu.be/QaTnd3ozcaE

Renault Terminator
Don

Od tog je gori samo moronov crv 🙂

moron

„Ko je vozio pežola i fijada, ni honda mu neće teško pasti“ 🙂
Dno sam valjda već odavno dotakao, gore ne može, zar ne ?
Mada, ko zna, tek ćemo da vidimo taj „Power of Dreams“, i da li je „Earth Dreams Technology“ možda, kako to neki kažu, „The Honda Earth Dreams Nightmare“ …

Don

E, dobar , pogledaj video crva sa te 77 stranice. Nije baš obećavajući, ali hej, sreća tvoja da u Srbiji nema losa:-) ili kako bi onaj reko, neces valjda kupiti crva da bi losove izbjegavao? Udri!:-)

moron

Ne brini, voziću ga ja polako kao ona baka sa srpskog oglasa za polovnjaka, „vozila ga baba u Nemačkoj samo nedeljom, do pijace, a imala kraću desnu nogu, pa nije jako pritiskala gas“ : )