1. Home
  2. Video
  3. Ričard Hamond evocira uspomene na period pre Top Geara (VIDEO)
Ričard Hamond evocira uspomene na period pre Top Geara (VIDEO)
1

Ričard Hamond evocira uspomene na period pre Top Geara (VIDEO)

178
1
Podelite sa prijateljima:

Britanski voditelj podsetio se svoje karijere pre legendarne emisije Top Gear. 

Verovali ili ne, BBC je bio gotovo spreman da ukine Top Gear krajem devedesetih godina prošlog veka. Gledanost je bila slaba i uprava televizije odlučila je da okuša sreću sa sarkastičnim Klarksonom. Njemu je povereno da osmisli novi koncept emisije. Ostatak priče ide tako što je Klarkson regrutovao Meja, a nakon toga i Hamonda. Naravno, posledice su vam svima dobro poznate.

Pre nego što su došli u Top Gear, i Mej i Hamond su imali ozbiljnu karijeru automobilskog novinara. Mej je, između ostalog, radio i u prestižnom AutoCaru, dok je Hamond bio TV prezenter za Men & Motors. No, otada je prošlo više decenija, pa se mora postaviti pitanje kako će današnji Hamond gledati na svoje recenzije iz doba pre Top Geara?

Odgovor na to dobićete u prilogu ispod:

(178)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Rade

Covek koji je vozio preko 400km/h i imao nesrecu, bio u komi.Trkao se sa bikovima,
Hrabar čovek.