1. Home
  2. Vesti
  3. Tirana: Automobil i gradski autobus završili u reci nakon sudara
Tirana: Automobil i gradski autobus završili u reci nakon sudara
2

Tirana: Automobil i gradski autobus završili u reci nakon sudara

603
2
Podelite sa prijateljima:

Potpuno neobičan udes se dogodio pre par dana u susednoj državi Albaniji. Naime u prestonici Tirani, sudar su doživeli autobus gradskog saobraćajnog preduzeća i privatni automobil, a kao posledica nemilog događaja, oba vozila su završila u Leni koja protiče kroz ovaj grad, s tim da je manje vozilo karijeru verovatno okončalo na krovu.

Kolizije u kojima stradaju sredstva individualnog i javnog prevoza nisu toliko retka pojava, ali nismo skoro čuli priču u kojoj bi na mesto nesreće bilo nužno pozvati, ne samo organe za uviđaj i hitnu pomoć, već i ronioce. Kako rekosmo, upravo je ovo bila eventualija iz Tirane, gde su stručnjaci s posebnim veštinama morali da se uključe u saniranje posledica saobraćajne mizerije.

Odmah da kažemo da je na sreću, kao posledica ovog događaja povređeno samo tri lica, i još lepše, niko od njih nije ozbiljnije oštećen. Uglavnom se sve završilo uništenim vozilima i napunjenim novinskim stupcima.

Teško je rasvetliti kako je došlo do same nezgode, barem na osnovu nemuštih novinskih izveštaja, ili usled efekta „izgubljeni u prevodu“, ali je jasno zaključiti putnički automobil bio nepropisno parkiran, a da ga je nehotice zbog toga udario autobus koji je saobraćao na kružnoj liniji, što je dovelo do toga da oba vozila završe u jednoj od glavnih pritoka reke Tirane.

Da epilog naposletku bude srećan, zasigurno zasluge ima i to što je reka bila plitka, pa automobil ne samo što nije potpuno potonuo, već je poslužio i kao svojevrsni ponton za teretno vozilo. Maločas još zaboravismo da kažemo da je od ona tri povređena lica, dvoje sedelo u putničkom vozilu, dok je jedan imao tu sreću da bude u letećem, a posle i plivajućem autobusu.

Srećan ishod nam daje za pravo da se malo i našalimo na temu ove neobične dogodovštine.

AutoRepublika

(603)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
BB

Koliko sam puta prošao kraj ovog potoka, nikad nije bilo ovoliko vode, obično je širine 50-tak cm…. Eto, dobiše još jedan most, i to bez tendera… 😂🤣

moron

😊😊😊