1. Home
  2. Video
  3. AR video mamac: Renault Megane E-Tech Electric (VIDEO)
AR video mamac: Renault Megane E-Tech Electric (VIDEO)
9

AR video mamac: Renault Megane E-Tech Electric (VIDEO)

312
9
Podelite sa prijateljima:

Verujemo da će ovako stilizovan Renaultov električni automobil podeliti automobilsku javnost na one kojima se neodoljivo dopada i one kod kojih budi osećaj averzije. I to je legitimno, odlično je što ravnodušnih nema i neće ih ni biti. Međutim, mimo dizajna, pitanje je koliko je ovo uspeo automobil i da li smo pravi kupci za njega, to jest da li je to proizvod podesan za nas.

Sutra ujutru ide tekstualno detaljno predstavljanje, dotle evo prvih utisaka i snimka koji je načinio naš test-veteran Perica Rajković.

AutoRepublika

(312)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

9 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Iznogud Časni

Hajde de da nakon guma i sata, čujemo i mišljenje druga Šekija.

garbage

Jedva cekam ovaj test! Bas zgodan auto, jako mi se sviđa. Bateriju od 40 ne treba ni gledati za ovakav auto, ako pretendira biti jedini u kući. Najveća opasnost je cijena nikla koja je jako skočila zadnjih mjesec dana, što dovodi lančano i do porasta cijena baterija koje koriste nikal. Primjer Twingo u HR u 6 mjeseci poskupio sa 150.000 HRK na 178.500.

Iznogud Časni

Šeki je saljivdzija, a nista nam nije pripremio za prvi april?! Kako to, kako to?

TheStig

Kako nije? Evo rekao je da ovaj dildek zasluzuje nasu paznju. Prava prvoaprilska šala 🤣

Iznogud Časni

Hahahahaha, jes, jes😂👍🏼👍🏼👍🏼
E Šeki, Šeki

Izmenjeno 2 godine pre od strane Iznogud Časni
Bungi

Kad si izvalio cifru Peki morao sam malko da sjednem, da se ne srušim. ♨️Papreno!

moron

Srujaš? Uh, sav treperim …

Ali, zar sutra ne ide test Dacie Jogger TCe 110 ? Ili sam ja pomešao? Stvarno sam mislio da je tako … Logično mi je da posle testa ECO-G verzije ide i TCE 110.

Iznogud Časni

Pa zelena pa žuta pa plava Dacia pa opet Dacia najbolje bit glasilo te vlaške sklopocije. Ko da nije? Napravili su vise na promociji Dacije od same Dacije a kukaju za Kragujevac. Jebena dvoličnost

moron

Možda plava ima bolju zvučnu izlaciju i motor sa manje vibracija, ko zna …