1. Home
  2. Vesti
  3. Starica iz Moskviča u Tesla Modelu X
Starica iz Moskviča u Tesla Modelu X
1

Starica iz Moskviča u Tesla Modelu X

400
1
Podelite sa prijateljima:

Rozi živi u estonskom gradu Talin i ceo vek je provela za volanom sovjetskih automobila. I danas je ponosna vlasnica Moskviča iz 1974. godine, koga često koristi za svoje potrebe. E sad, nismo vam rekli da Rozi ima 92 godine.

YouTube kanal Geenius Meedia je organizovao interesantan susret sa njom. Scenario je uključivao test vožnju savremenog elektromobila Tesla Model X. Ispostavilo se da Rozi nije nikada tokom vozačke karijere upravljala nijednim automobilom sa automatskom transmisijom, a da je prvi kontakt toliko oduševio da je izrazila uverenje da je manuelnim menjačima u putničkim vozilima odzvonilo. Naravno, pre nego što je zauzela mesto iza upravljača, starica je prošla kroz kratak “trening program” kako bi se snašla za volanom supermodernog vozila.

Rozi je imala veoma interesantna zapažanja tokom ovog, za nju uzbudljivog iskustva, pa je jedan od komentara, koji će sigurno da oduševi Ilona Maska bio i:  “Pa ovo je baš kao moj Moskvič! Koja je razlika uopšte?”

Ovakvi komentari iz gospođinih usta, svakako su kompliment, jer ako neki auto voziš u kontinuitetu skoro 45 godina, kao što ona čuva njenog Moskviča, znači da ga mnogo voliš, pa je poređenje sa Tesla X Modelom svakako simpatično. Starica je čak uporedila američki automobil sa automobilom njene mladosti GAZ-M20 Pobeda, što je još jedan dokaz koliko puno joj se Tesla Model X zaista dopao. Ono što vas asocira na mladost, svakako budi najlepše emocije.

Onda i ne čudi, što je Rozi naposletku zaključila kako bi kupila testirani automobil. Nemojte da mislite da nije testirala i opcionu opremu. Svoj život je, koji je ionako doduše pri kraju, na kratko prepustila sistemu Autopilot.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu.

(400)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

“Pa ovo je baš kao moj Moskvič! Koja je razlika uopšte?”

E moja Rozi …