1. Home
  2. Vesti
  3. Tesla Model 3 Performance – automobil star nedelju dana s gomilom problema (VIDEO)
Tesla Model 3 Performance – automobil star nedelju dana s gomilom problema (VIDEO)
12

Tesla Model 3 Performance – automobil star nedelju dana s gomilom problema (VIDEO)

1.29K
12
Podelite sa prijateljima:

Hajde da vidimo o čemu se radi…

YouTuber Evgeni je strastveni ljubitelj Tesle. On je posedovao Tesla Model 3 i Model X uprkos brojnim problemima koje je imao s dotičnim vozilima. Ukoliko pogledamo njegov kanal, uvidećemo da su gotovo svi klipovi povezani s Teslom, pored jednog u kojem najavljuje akviziciju u vidu Corvettea C8, kao i onog u kojem opisuje kako ga je GM „zeznuo“ povodom toga. Očigledno je da čovek nema problem da prijavi sve probleme koje ima sa svojim automobilima.

Glavni protagonista nedavno objavljenog videa je Tesla Model 3 Performance. Prethodno, Evgeni je posedovao Model 3 iz 2018., ali sada je reč o vozilu starom tek nedelju dana. Novopečeni vlasnik nije nimalo srećan zbog činjenice da je novo vozilo došlo s gomilom problema, ali ono što treba ceniti su njegova iskrenost i izdavanje korisnih informacija.

Evgeni takođe priznaje da su mnogi od navedenih problema bili prisutni i kod modela iz 2018., kao i kod Modela X, koji još uvek poseduje. Zaista, nameće se pitanje, zašto se ponovo odlučio za Teslu? S druge strane, verovatno je pomislio da je kompanija rešila „bagove“, jer je u poslednje vreme bilo i dosta pozitivnih izveštaja vlasnika. Međutim, i oni su imali izvesne primedbe, tako da se čini da je Teslin najveći problem trenutno nemogućnost da isporuči ujednačen kvalitet.

Evgenijeva lista problema uključuje sledeće stavke:

  • Ekran osetljiv na dodir (displej se zacrni s vremena na vreme)
  • Glasovna kontrola jedva da funkcioniše
  • Problemi s uparivanjem telefona i konekcijom
  • Nedostatak delova u prednjem prtljažniku

Američki proizvođač nije bio voljan da pomogne s bilo kojim od ovih problema. Evgeni kaže da je kompanija fokusirana na isporučivanje što većeg broja automobila, tako da nije dovoljno skoncentrisana na ispravku softvera i slično. Pored toga, sve ubrzava time što nema kukica za kese s potrepštinama niti tepiha u prtljažniku. Za ove komponente se sada dodatno naplaćuje, a nisu nimalo jeftine.

Ipak, Evgeni priznaje da će nastaviti da kupuje Teslina vozila s obzirom na to da veruje u misiju kompanije, iz razloga što su ovi automobili sjajni za vožnju, kao i zbog toga što je ubeđen da će kalifornijski proizvođač vremenom rešiti sve probleme.

AutoRepublika

(1293)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

12 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
don

https://youtu.be/sP7OuFYJLTE ne sumnjam da je Tesla u Banani, ali slučajno nabasoh i na ovaj link.

TNT

Pa kad već tražiš takve snimke, idi na kanal Krešimira Mustapića, a ako hoćeš Amere tu je onaj Scotty Kilmer – bolje ilustruju tvoje viđenje BMW od ovoga.

don

Ma neću, pretplaćen sam na stranicu onog svabe što je svoju sedmicu zapalio ispred sjedišta bmw-a u Minkenu.

TNT

Baci link ili ime, da i mi ostali gledamo.

moron

@don,
Šta si tačno „kuc’o“ u „Google“ kad si ovo tražio?
Pogledao sam ja celi video. Fasciniran sam. Zaista, Ali, pozitivno. Brzo je onaj „baja“ uspeo da izvadi motor iz (vremešne) „Alpine“ i da skine obe glave V8 motora i dodje do spornih gumica ventila … Ono je brate „čarobnjak“ 🙂
Znaš li sa koliko radnih časova je normiran „veliki servis“ kod 1,6 MJ u 500L, u ovl. servisu? Sa 6,8 časova … A, ne vadi se motor 🙂

don

Nisam nista kucao, cito neke vijesti, onda skocim ovdje, nadjem video ovaj o tesli, pogledam njega i na kraju mi ponudi ovaj video o bmw, poslije vidim da ima članak o tome na ovom info sajtu kojeg sam čitao.

don

Lik je stvarno rasturio motor za tili čas , zato sam i pogledao ali ubrzano, a poslije još brže i video gdje pokazuje sta je sve izmijenio na autu ili treba mijenjati, pa ak se dobro sjećam, cijena dijelova preko 20000 dolara.

moron

Delovi 20 hiljadarki? Korektna cifra 🙂
Ali, ako dobro razumeh, čovek se i hvali kako je jeftino kupio onaj polovan BMW, iz 2007. Da je kupio nov, ne bi taj poblem imao. Posle 13 godina „sve“ može da se pokvari, bez obzira na brend. Pa i gumice ventila na V8 kod Alpine.
Majstor je za svaku pohvalu. Pravi profi.

don

To je konstrukcijska greška koja vlasnika papreni kosta. Zamisli, koliko bi mu BMW naplatio za izmjenu tog isprdka? Sve ono poskidati…a ventili zagorili ko kaubojka tava, vjerujem da ima neki jadni broj prijeđenih km. Imaš mnogo starijih modela i na lpg vozenii a nisu BMW i u hiljadu puta su boljem stanju a koštaju koliko točak od ovog BMW kad ja bio nov.

moron

@don, ja se u BMW ne razumem (niti ga nešto „pratim“), i ako kažeš da je „konstrukcijska greška“, ja ne mogu da ti kažem ni da jeste, ni da nije. Ali, prateći „internat“, rekao bih da su mnogi proizvodjači do sada imali brojne konstrukcijske promašaje, a da su već realizovane „kupce promašenih“, mnogi od njih ostavili na cedilu, zavisno šta bi im rekla „cost-benefit“ analiza. Ako bi im ona rekla da deluje da im je jeftinije da zajebu vć ostvarene, a oni ih onda zajebu. Svi redom. Verujem da ni Fiat grupacija ( zajedno sa „našom“ Alfom) nije tu ništa… Pročitaj više »

Ivan

Hoovie je poznati youtuber, ovaj klip mu je retko koristan, gde objasnjava sta je problem u bmw v8 motorima i kako bmw to nime resio godinama.
Inace, Doug De Muro mu je sef, bar bio..

kola

ajmo jage dajte pare za preskupe igračke na baterije