1. Home
  2. Vesti
  3. Prva fotografija novog BMW-a X7
Prva fotografija novog BMW-a X7
4

Prva fotografija novog BMW-a X7

603
4
Podelite sa prijateljima:

Samo što nije! Mislimo na premijeru najgabaritnijeg i najluksuznijeg restilizovanog aduta BMW-a s povišenim odstojanjem od tla. Jasno, ulogu perjanice u segmentu krosovera bavarske marke igra model X7, čije smo kamuflirane prototip primerke imali prilike da viđamo veliki broj puta tokom prethodnih meseci, i na osnovu čega su i izrađeni brojni zastrašujući renderi. 

Prezentovanjem naslovne fotografije na stranici društvene mreže Instagram, a koju neguje ovaj korisnik, došli smo do spoznaje da su svi strahovi bili opravdani, a da će novitet dobiti usud promocije dvodelnih prednjih svetlosnih grupacija koje „korejizuju“ nekada ukusno stilizovan komad plemenitog metala iz Bavarske.

U autentičnost fotografije ne treba sumnjati, s obzirom da je objavio Wilco Blok, pa čak i uz saznanje da je slika lišena nekog smislenog konteksta.

Kako rekosmo, nos vozila determinišu četiri sekcije prednjih svetlosnih grupa što više nije iznenađenje, već turobna realnost. Barem tako deluje na fotografijama. Za osvetljavanje puta će biti zadužene donje sekcije dok će u gornjoj zoni biti zaduženja za dnevna svetla. Po bokovima odbojnika su izvedeni uspravni usisnici vazduha, dok je deo reljefa branika očito inspirisan i formom trougla. Utisak pretrpanosti je upotpunjen neizmenjenom, blago predimenzioniranom rešetkom hladnjaka.

Nažalost, nemamo fotografiju zadnje strane novajlije, ali je verovatno da će na tom kraju vozila izmene biti posve diskretne, a da će se ticati stop svetala. Dodatno, nema očekivanja u smeru osetnih modifikacija ni na temu izgleda putničke kabine, pa ni palete dostupnih pogonskih sklopova.

Ranija iskustva nam govore da se u ovakvim okolnostima (procurelih fotografija) premijera održi veoma ubrzo, tako da treba očekivati i taj događaj koliko već za koji dan, ako ne i odmah. Znamo da premijera nove električne sedmice (BMW i7) dolazi sledećeg meseca, pa je možda i preduhitri ovde prikazani osveženi X7.

AutoRepublika

(603)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Mustang

izgleda da živimo u vremenu kada bolji (lepši) dizajn prave korejanci i ostali azijati u odnosu na bmw

himera

Zar nisu oni glavno trziste za ove Frankenstajne?
U EU i US kad bi pravio anketu al’ realnu anketu ne ove korporativne lazi sto izbacuju verovatno ni 25% vernih kupaca BMWa ne bi ovo ni pogledalo a kamoli kupilo…

Matija

Definicija: SUV = Sport Utility Vehicle. Ruski tenkovi izgledaju sportskije od ovog svapskog „sportiste“! Kada bolje razmislim, japanski sumo rvaci su takodje sportisti. 🙂

comment image

Matija

„Auto, Motor und Sport“ objavio je izvestaj o novom BMW „sportisti“ koji ima sarm jedne stare dizel lokomotive!

https://www.auto-motor-und-sport.de/neuheiten/erlkoenig-bmw-x7-facelift-2022/?src=cleverpush&utm_campaign=Auto%20Motor%20und%20Sport&utm_medium=Browser&utm_source=Push