1. Home
  2. Video
  3. Kako se Dacia Spring snalazi u terenskoj vožnji? (VIDEO)
Kako se Dacia Spring snalazi u terenskoj vožnji? (VIDEO)
11

Kako se Dacia Spring snalazi u terenskoj vožnji? (VIDEO)

591
11
Podelite sa prijateljima:

Daleko bolje nego što bi se očekivalo!

Kada se pomisli na moderni SUV kadar za upotrebu van asfaltiranih puteva, Dacia Spring definitivno nije neki model koji ulazi u uži izbor. Njen stariji brat – Duster, svakako, ali maleni Spring je ipak namenjen gradskim uslovima eksploatacije.

Pored toga, Spring je električni automobil, što znači da bi mu svako “mučenje” značajno umanjilo domet. Uostalom, njegova 44 “konja” ne obećavaju mnogo, ali treba imati u vidu i da ima svega 970 ks mase!

No, ima i onih koji su želeli da oprobaju Spring van njegovog prirodnog okruženja, a kako je protekla ta avantura pogledajte u prilogu ispod:

 

(591)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

11 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Grozdan the Great

Ništa posebno. Nisam gledao detaljno video, ali vidim da je običan seoski put. Za takav teren je Yugo zakon. Gde Yugo prolazi, mnogi današnji „terenci“ bi stali. Pogotovo Yugo 45, još ako ima treće platno na gibnju…

s mile

Više puta sam gledao promociju Jeepa na Kopaoniku, e sad, da li ih nisu vozili po izazovnim terenima, zbog eventualnog oštećenja, ili taj deo nisu prikazali, ne bih znao. Ali po onim putevima koje su prikazali, ladno može da prođe bilo koji FWD sa nekim klirensom od 15cm.

Ukratko, i Yugo bi tu prošao, sa offroad pneumaticima

himera

Novi Ciroki 2022 moze gde god hoces… hoces vertikalno po zgradi, nema problema.

BB

Ne može iz drugih razloga… Da li bi ti auto koji toliko košta gurnuo u blato ili provukao kroz ostruge? Naravno, pod uslovom da je tvoj 😉

TheStig

„Fastest car is always a rental“. J. Clarkson 😁

himera
TheStig

Kralj 😁👍

himera

Pa bi jer to mu je svrha, koji ce mi k terenac ako ne planiram da odem u nedodjiju i razapnem sator na par dana ili da preskocim neki manji potok.
Pre 2 meseca lik umalo da mi otkine retrovizor jer se uglavio sa nekim SUV-om zauzeo maltene 2 parking mesta a garant ga nije kupio za livadu jer nema nijedne ogrebotine koliko sam mogao da vidim.

BB

Danas se sve zove off road što nije prekriveno asfaltom. Sa običnim autima sam išao preko više njiva i kaljuga nego mnogi pravi terenci a kamoli crossoveri…

TheStig

Jedini offroad koji vidi 99 odsto automobila koji imaju nekakve offroad sposobnosti je kad slete s puta usljed neprilagođene voznje 🤣

moron

Smehotres od „terenske vožnje“.