1. Home
  2. Video
  3. DS4: Perica Rajković najavljuje test (VIDEO)
DS4: Perica Rajković najavljuje test (VIDEO)
30

DS4: Perica Rajković najavljuje test (VIDEO)

1.78K
30
Podelite sa prijateljima:

Za subotu smo planirali objavu testa premijum kompakta iz Francuske. Stellantisova luksuzna marka DS je prezentovala heč iz C segmenta i on se nameće kao jedno od estetski najpoželjnijih prevoznih sredstava iz te države. Ovaj model nam je poslužio i za pripremu prvog video klipa kojim najavljujemo kompletnu recenziju u standardnom terminu.

Ideja nije bila da u video materijalu pružimo pun prikaz vozila i naše utiske o njemu, niti je težnja bila da produkcijski to bude remek delo, već najpre najava i vizuelna dopuna ekstenzivnom pisanom sadržaju.

Pogledajte kako to izgleda.

AutoRepublika

(1775)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

30 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
TheStig

Too Peki legendo. Lijepo dizajniran i svana i unutra. Samo ne znam kako misle izaći na crtu Njemcima sa ovim cijenama.

Iznogud Časni

Tako, tako…kasniš brate, ja te na ovo nagovarao ima jedno stoljeće. Znači, ima motor ! Ja sam samo fan dizela i drugo me ne zanima. Auto je izvana, izvana, izvana to za onog stiga naglašavam, je odlično dizajniran, odmah sam ga gledavsi u farove ( to ti je ono bijelo naprijed) zamijenio sa pezoom. Pa sam onda kontao, majku mu, da mu ovaj centralni dio nije crn, 1/1 maska od leksusa ili možda nekog Audija. Unutrašnjost je kiceraj, da nije dizajner interijera možda Rus ili Bugarin? Nema točkica, malo dugmica a previše ekrana i opet taj „dijamantni“ dizajnerski liizričaj, sitni… Pročitaj više »

Rikošet

Čudi me kako nisi zapazio da te „provocira“ s ovim silnim Dacijama u pozadini. Namjestio je scenografiju nema šta…

DS je kao Cola bez šećera. Ko fol nešto kul i moderno, a bez šećera nit je Cola nit nešto originalno…

Kao modni dodatak da, ali kao automobil ne znam preskupo za brend bez konkretnog imidža i sa posuđenom velikoserijskom pogonskom tehnologijom…

Iznogud Časni

Nisam vidio ni d od dacie. Bio sam fokusiran na DS.

Rikošet

Samo te luksuz privlači 🙂

Iznogud Časni

Vidi, ne piješ aspartam i acesulfam k?! Kaj, bojni otrovi ne pašu?! Lele…🤪

BB

Konačno format testa za tebe, ne treba čitati… 🤣😂

moron

😊😊😊

Iznogud Časni

E!😇
P.s. Ko još Šekija čita?

BB

Neki Žika šio sjedišta pa stavljao inicijale na svako 😉🤣😂

Iznogud Časni

Tebi se prividjaju inicijali, onome Dacije, jeste li to vas dvojica bili skupa alias kupaja ( fantastična bebcija riječ ) u nekom restoranu sa gljivama ili ste možda povukli u Olandiji lulu mira ili je Šeki snimio neki duži vidio za kojeg ne znam!?
Inace, auto – vanjski dizajn : 10, unutrašnjost, s obzirom koliko pezo sjebe to ni Glumicic ne popravi, -3 ( jer ima volan, kako je krenulo i njega će u tablet tetku im nakaradnu).
Jel i ovaj, kao i pezo, ima samo pozadi polukrutog 🙂 biće da nisu se sjetili multilinka.

BB

Nauči zadnje slovo ćirilice pa pogledaj sjedišta 😉

Iznogud Časni

Kad je trebalo u Egiptu nisam ucio hijeroglife, a da sad ucim.:)

BB

A u Visokom?

Iznogud Časni

e tamo je bilo jako davno, tad je Musa bio sef onim nama nevidljivim bicima, pa im on komandovao, a njim ko iz pic…prenijet pola amerike za treptaj oka sa jednog kontinenta na drugi…pa se Musa zajebavao i gradio piramide iz dosade po Visokom, dok sam ja pravio sudzuke, suho meso, cevape sve kontam oparit cu se, kad ono – k.! i ta bica onda svrljala …en onaj mi sjeba 300 eura vrijedan ionizator zraka..sta da mu jebem sad? za koje drvo da ga kacim? a jebem ti srecu, dje sam bio kad se dijelila

igi

Trejler za test, moderno… Ali neću gledati, čuvam se skroz za test 🙂

Iznogud Časni

Nemaš šta ni vidjet 🤪

moron

Ne dopada mi se dizajn, ali, barem je HDI u njemu 🙂
Pekiju svaka čast za novu dimenziju, ali ga molim i da ne ukida onu na koju smo navikli.
Još da nisu lupala vrata gepeka na snimateljskom vozilu ispred, gde bi kraj bio 🙂

Lazar

ma dobro da snimatelj nije ispao !

moron

🙂

Iznogud Časni

Da je isključio zvuk, totalno nebitan tokom vožnje, bilo bi bolje. Sad mu treba, ko ono jedared Miodrag kad je bio sa metlom i pravio video, kupiti metlu.
🤪

Balkanboj

Po meni jedino pozitivno rešenje je instrument tabla, t.j. centralni displej koji je lepo uklopljen u istu. Retko rešenje da nisu nakalemili tablet.

Ostalo mi je malo Kičerica, ali jbg, takva je i ciljna grupa kupaca. Previše crnila u unutrašnjosti, ne slaže se sa eksterijerom.

Peki

Ima i „belila“, ovo je nazovi sportski ambijent, ponudili su razlicite enterijere s kvalitetnom svetlom kozom…

Iznogud Časni

sta ce im koza 😀 beeeee 😀
salim se.

BB

Ovca kaže beeee, a koza meeeee

Izmenjeno 2 godine pre od strane BB
Peki

Dobar dan „familijo“ 🙂 Daklem vozikam se ja tako s ovim DS4, te naletim na jedan miran kutak stotinak kilometara od kuce. Sedim na klupi, grickam bananu i posmatram ga, ajde reko da ga snimim mojim telefonom i da posaljem video jednom drugaru koji je zeleo da podemo zajedno, ali je na kraju bio sprecen… Poslah mu ali poslah i „gazda Zvezdanu“, da vidi sta vozim, kad ne lezi vraze… „To, vrh, bravo, salji bato…“, ubedi me covek da snimim jos par kracih videa pa ce ih on spojiti u nekakvu celinu… Rezultat je pred vama, amaterski naravno, no cilj… Pročitaj više »

Iznogud Časni

ahahah, pocascen sam. ljubi deda 😀 Penzija? aaaa, vidis kako ja sve znam 😀 Sad pravac Turska (sve se pitam jednom kad ode pa ju otkrije, sta ce onda biti, jedno 10 tekstvoa sedmicno o ljetovanju tamo, neka gazda plati ljetovanje, jel mu to problem iskesirati 700 eura za 10 dana u 5 * hotelu za najboljeg dopisnika?) , dok je jos jeftino. Kad prodas tog renoa za 10 keka (ima ludaka koji vole renoe :D) to ti je 1/4 novog stana…na ime videa koje radis, oderes gazdu za 30 keka i eto te na konju. Cuj, nema vremena a… Pročitaj više »

Peki

U penziji zvanicno, bez penzije… Realno svugde, otvorih i jednu „mikro-firmu“ za pruzanje razno raznih usluga, ubih se trceci po Parizu. Juce odvezoh jedan skuter BMW C1 u servis, kuci se vratih metrom, nisam ni popio kafu zovu iz jedne firme curi im voda na jednom crevu u toaletu, trk tamo opet metroom (ne moza kolima nema mesta za parkiranje a sat kosta 6 evra), taman to zavrsih opet u servis po skuter, gotov je vratih ga vlasniku, pa opet metro i stigoh kuci u 19h. Kakvo bre testiranje i snimanje, nemam bre vremena da jedem…

BB

A ja se baš obradovao da si išao testirati Metro 😂🤣😂🤣

A sad kad stignu zaostale penzije može biti da ćeš se ponoviti nekom vozilicom, tj. Long range test u vlasništvu 😉

moron

Ja u početku pomislih da „lupa DS4“, a onda odahnuh kada shvatih da ipak lupaju vrata gepeka snimateljskog kombija 🙂