1. Home
  2. Vesti
  3. Retki Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster u potpunosti izgoreo
Retki Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster u potpunosti izgoreo
8

Retki Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster u potpunosti izgoreo

1.12K
8
Podelite sa prijateljima:

Superautomobil je u potpunosti uništen u Meksiku. 

Ovaj Lamborghini je izuzetno redak jer je deo male serije od svega 63 stvorena primerka. Četvorotočkaš se iz za sada nepoznatih razloga zapalio na auto-putu u Meksiku, južno od glavnog grada te zemlje.

Prve informacije upućuju na to da niko nije povređen u požaru. Šteta je potpuna, jer kao što se da videti na priloženoj naslovnoj fotografiji, vozilo je skroz izgorelo, tako da sada gore navedena serija ima 62 umesto 63 primerka.

Kolika je šteta? Kratko i jasno ogromna… Standardni Aventador SVJ košta više od pola miliona dolara, a kada se na to doda činjenica da vozilo deo limitirane edicije, kao i da je u pitanju kabriolet koji je osetnu skuplji u odnosu na kupe verzije, dolazi se do vrlo visoke cifre. No, naravno da je ovaj automobil osiguran, ali to ne umanjuje tragediju da ovakav lepotan „ode pre vremena“.

AutoRepublika 

(1120)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

8 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
da11

Kad su debili na zadnji dio stavili plsticnu mrezicu, koja se usljed izduvnih gasova zapali.
https://www.youtube.com/watch?v=2fW6QX_RNLQ

BB

👍
Baja vozi, turira i misli koja budala se dere iza … 🤣😂

Balkanboj

Barem je uključio sva 4, kulturiška.

BB

Obično se ovakvi auto drže u klimatizovanoj, clean room, garaži, nisu računali da će neko to i da vozi 🤣😂

DOLF

Veći je debil taj iza. Da je on pravilno reagovao do ovoga ne bi ni došlo.

BB

Pa svira mu i galami, a ovaj bježi, misli da će mu ukrasti auto…
I sam sam bio u jednoj sličnoj situaciji: Sprema se kiša samo što nije, preko pješačkog prelazi koleginica sa italijanskog. Ja sviram, blicam, otvaram prozor da je dozovem… Ne, neda joj ženski ponos ni da se okrene. Imala je samo toliko vremena da uđe u auto (da je skontala). Na drugom metru trotoara bila je mokra kao čep. Sutradan joj pričam ko je bio taj u autu a ona veli: a ja se čudim koji kreten onoliko svira, e baš sam budala ispala…

Cuore sportivo

Bb lupas gluposti. Prvo ovo je Lambo lik ga nije cuo, a i da jes kako da pomisli da jedno tako skupo auto mozw da se ugasi. Drugo nije ovo srbija pa da neko tako krade auta ovi je UAE. Znaci lik je preglup, automatski je trebao da istrci iz auta i da otrci do vozaca Lamba da mu kaze

BB

Ali ima video za YouTube 😉😂🤣