1. Home
  2. Vesti
  3. GMC Hummer p.cnuo Teslin Cybertruck i sve konvencionalne modele
GMC Hummer p.cnuo Teslin Cybertruck i sve konvencionalne modele
0

GMC Hummer p.cnuo Teslin Cybertruck i sve konvencionalne modele

180
0
Podelite sa prijateljima:

Električni pikap kamionet GMC Hummer je ovih dana krenuo sa serijskom proizvodnjom i prvi naručeni primerci će narednih meseci početi pristizati u izložbeno-prodajne salone. Uskoro ćemo videti i terensko izdanje, a istovremeno i novinarima se ukazala prilika da ih testiraju. Jedan od njih je čovek po imenu Dag Demuro, koji poseduje izuzetno popularan kanal na društvenoj mreži Youtube, i koji često ima priliku da bude jedna od prvih osoba u Americi koja će dobiti novitete na test vožnju.

Nedavno se u njegovim rukama našao i Hummer, i ne možemo da ne primetimo da je komercijalna divizija General Motorsa pronašla način kako da pecne budući Teslin Cybertruck.


Kao većina modernih četvorotočkaša, i Hummer poseduje poveći monitor gde se sve komande mogu kontrolisati na dodir prsta. U takvoj situaciji vlasnik je u stanju da sam podesi naredbe ukljčujući postavke, i da namesti određenu fotografiju da bi se lakše snalazio. Jedna od opcija je ona gde možemo da vidimo Hummer kako se zapravo penje preko Cybertruckovog tovarnog sanduka.

Demuro nije bio prvi koji je to primetio već se ista priča i ranije pročula na zvaničnom forumu vlasnika Teslinog kamioneta nazvanog Cybertruck Owners Club. Ova sličica ne mora da predstavlja opciju prema kojoj će vlasnik Hummera zaista voziti preko drugih automobila, pa je tako spomenuti Demuro odlučio da je iskoristi za komandu za dodatno osvetlenje koje model GMC-a ima na krovu.

Hummer nije pecnuo samo Teslu već i neke druge marke, pretežno one pogonjene motorima s unutrašnjim sagorevanjem goriva. Recimo, jedna fotografija pokazuje ovaj električni kamionet u svemiru, uz dosta dinosaurusa u pozadini. Na taj način GMC želi da pokaže kako je Hummer kao asteroid koji će da ubije dinosauruse, to jest zastarele benzince sa SUS motorima.


Stara izreka kaže da u svakoj šali ima pomalo istine, ali GMC je zaista uradio fanstičan posao. Čak hiljadu konjskih snaga i autonomija od 530 kilometara su samo neke od karakteristika koje ga krase, doduše cena je toliko visoka da samo imućni kupci mogu da ga priušte.

Nadamo se da će ovaj novi Hummer opstati duže nego onaj originalni, a sada nam samo preostaje da vidimo kako će i uopšte da li će Ilon Mask odgovoriti na ovu provokaciju.

AutoRepublika

(180)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments