1. Home
  2. Vesti
  3. Koliko je bogat Luis Hamilton?
Koliko je bogat Luis Hamilton?
2

Koliko je bogat Luis Hamilton?

712
2
Podelite sa prijateljima:

Britanski vozački as “težak” je više od 260 miliona dolara…

Kako piše autoevolution, Luis Hamilton ima poprilično opširan spisak imovine. Nije ni čudo, godinama unazad vozi u najplaćenijem automobilskom šampionatu, i uz to ima čak sedam osvojenih titula. Prema aktuelnim podacima, vozač Mercedesa će ove godine od ugovora sa timom inkasirati više od 52 miliona američkih dolara.

Iako Britanac u poslednje vreme na sva usta propagira ekološke vrednosti, pogled na njegov konto i ono što poseduje priča nešto drugačiju priču. Dakle, kao što smo već rekli, navodi se da ukupna imovina vozača Formule 1 vredi više od 260 miliona dolara.

Ovde treba istaći da se procenjuje da njegova kolekcija automobila i motocikala staje nekih 15 miliona dolara. On poseduje LaFerrari, Ferrari Apertu, McLaren P1, Shelbyjevu Cobru iz 1966. godine, kao i nekolicinu vozila sa AMG značkom.

Hamilton ima i sopstveni avion, Bombardier 605 Challenger, koji je navodno svojevremeno platio šesnaest miliona dolara. Na spisku imovine nalazi se i nekolicina nepokretnosti.

Sedmostruki šampion Formule 1 poseduje ogromnu vilu u Londonu (procenjena vrednost 18 miliona dolara), zatim stanove u Njujorku i Monte Karlu, a investirao je i 30 miliona dolara u jedan hotel na karipskom ostrvu Grenada.

Nema sumnje da će se Hamiltonov konto dodatno uvećati ukoliko i ove godine osvoji titulu sa Mercedesom. Luis trenutno zaostaje osam poena za vodećim Ferstapenom i ima prilike da u preostale dve trke prigrabi šampionsku poziciju. Ukoliko mu to pođe za rukom postaće rekorder, jer u ovom trenutku, sa sedam titula izjednačen je sa legendarnim Mihaelom Šumaherom.

AutoRepublika 

(712)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Xtrimi

Uh
Mala kritika.
Sezona F1 je posle 5 godina opet vrlo zanimljiva, moguće je da poslednja trka odredi šampiona F1. I to na najlepši način ko bude ispred koga to će odrediti šampiona. Znači bez kalkulacija.

A AR ima članak na nivou koliko je bogat Pera.

Pošto niko ne piše o F1 mogao je i ovaj članak da sačeka kraj sezone pa da se objavi.

Hvala

Renault Terminator

Ako Honda ne odvrne motor do kraja (kao što ga je odvrnula Merdža) nema od titule ništa za Maksa.Sredili su zadnje krilo ali mišljenja sam da to nije dovoljno.Čak je i Renault odvrnuo svoju đuntu na Alpini i eto Alonsa u Kataru uz malo sreće odmah na postolju,Okon čak došao do 5-te pozicije a slab je vozač.E sad će da vidimo čija đunta će prva da se zadimi😁.Mada ne treba da znači,2 trke prije kraja,mogli bi ti motori izdržati to silovanje.