1. Home
  2. Vesti
  3. Prvi zvanični crteži inovirane Škode Karoq
Prvi zvanični crteži inovirane Škode Karoq
1

Prvi zvanični crteži inovirane Škode Karoq

465
1
Podelite sa prijateljima:

Uskoro će stopama većeg krosovera s oznakom Škoda Kodiaq, poći i svežiji češki model s povišenom pozicijom sedenja Karoq. Dakle, nakon što je Karoq premijerno prikazan u Evropi, što se zbilo pre nešto jače od četiri godine, debi restilizovane verzije je najavljen za poslednji dan ovog meseca, o čemu smo pisali pre par dana. Zato i predlažemo da pogledate taj izveštaj gde smo verovatno izneli više pojedinosti i razumnih očekivanja od noviteta.

Ideja današnjeg članka jeste pre svega da vam prikažemo prve oficijelne crteže novajlije, one iz koji se mogu spoznati ključne stilske modifikacije koje ćemo za oko dve nedelje i videti na „pravim fotografijama“.

Restilizovani Karoq će dobiti nove branike, novu rešetku hladnjaka s drugačijom formom, što će reći kako već i sami možete da pogodite, da će maska postati šira, veća od aktuelne. Modifikovani farovi će postati razdeljeni, to jest dvodelni, uz manji blok smešten ispod glavne rasvete. Upravo taj razmak između gornje i donje sekcije farova će označiti i liniju prekida dioda koje igraju ulogu dnevnog svetla.

S druge strane, ovog puta i bukvalno, to jest na zadnjici osveženog Karoqa ćemo videti manja, kompaktnija stop svetla. Biće usvojen pristup tankih vodorovanih sekcija. Naposletku, najavljeno je da će se na petim vratima pojaviti i izduženi spojler.

Znajući da češka marka često voli da se „ogrebe“ za besplatan marketing, predviđamo da će se pre 30. novembra i zvanične premijere, pojaviti još fotografija i članaka ovog tipa, pri čemu će mnogi doprineti promotivnoj kampanji Škode i objavom očekivanih crteža enterijera novog modela. Kako bilo, ne očekujte nikakve spektakularne objave na temu tehničkih unapređenja Karoqa.

Za sve dalje, sačekajmo premijeru…

AutoRepublika

(465)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Luka

Imate spy fotografije novog Karoqa na motor1com.