1. Home
  2. Vesti
  3. Opel (Vauxhall) Corsa ubedljivo najprodavaniji automobil u Velikoj Britaniji
Opel (Vauxhall) Corsa ubedljivo najprodavaniji automobil u Velikoj Britaniji
0

Opel (Vauxhall) Corsa ubedljivo najprodavaniji automobil u Velikoj Britaniji

318
0
Podelite sa prijateljima:

Corsa ne posustaje i sasvim je izvesno da će na kraju godine biti na tronu u ovoj zemlji.

Opelov, odnosno Vauxhallov model je zaključno sa oktobrom prikupio 35.183 registracije u Velikoj Britaniji, što mu je omogućilo suverenu prvu poziciju na listi najprodavanijih automobila u pomenutoj državi.

Iza njega je VW Golf sa 27.754 dostavljena primerka, dok je trećeplasirani još jedan VW, ovaj put Polo uz 27.591 isporučenu jedinicu.

Vrlo blizu vodeće trojke je Mercedesova A klasa koja je uspela da dođe do 27.183 kupca u Velikoj Britaniji. Iza nje je dugogodišnji britanski bestseler – Ford Fiesta. Američki hečbek upisao je 26.889 registracija u prvih deset meseci ove godine.

Na šestom mestu je još jedan četvorotočkaš iz Fordove game – Puma. Za krosover su se odlučila 26.744 potrošača. Ujedno ovo je i najbolje plasirani pripadnik SUV/krosover segmenta.

Sedmoplasirani je Kijin Sportage sa 26.020 prodatih vozila, dok je na osmoj poziciji Nissan Qashqai uz 25.373 isporuke u Velikoj Britaniji.

Deveti na listi je BMW Serije 3 koji ima nešto manje od 25.000 registracija na Ostrvu, a Top 10 kompletirao je Toyotin Yaris sa 24.522 dostavljena primerka

AutoRepublika 

(318)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments