1. Home
  2. Video
  3. R beše oznaka za „Race“ ili možda „Reverse“? (VIDEO)
R beše oznaka za „Race“ ili možda „Reverse“? (VIDEO)
4

R beše oznaka za „Race“ ili možda „Reverse“? (VIDEO)

1.75K
4
Podelite sa prijateljima:

Jedan od najozbiljnijih kandidata za idiota godine… 

Na internetu se pojavio snimak sa nekakve ulične trke. Očito da je održana na španskom govornom području, jer prisutni govore upravo tim jezikom. „Heroj“ ove priče je vozač Volkswagen Golfa koji je bio spreman da pokaže publici za šta je sve kadar njegov ljubimac. Kako se postavio „na crtu“, sačekao je signal i potopio gas…

Samo, problem je što očito nije gledao da li je u odgovarajućoj brzini ili režimu, pa je tako umesto napred krenuo unazad! Još bizarnije je što je snažno udario automobil koji je bio iza njega i onda krenuo da beži sa lica mesta!

Pogledajte video u prilogu:

Wait, so R is not for Race? from IdiotsInCars

(1748)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Jbg, automatik …

TheStig

Glavni problem danas. Nikoga ništa ne interesuje. Hoće da uzme i sjedne u automobil i mozak na ispašu. Sve je više loših vozača i mahom je tu kriva industrija sa svojim trendovima. Pravi vozači uvijek biraju manuelca. Ne želim da uvrijedim nekoga ko iz drugih razloga kupuje automatika. Ali zaista ogroman je broj tetki vozača, maminih i tatinih mezimica, sponzoruša, razmažene „vlastele“ itd koji ne bi znali nasuti tečnost za vjetrobransko staklo i promijeniti gumu ili ne daj Bože nešto drugo. Kad smo već kod mjenjača pogledajte ovu legendu:
https://youtu.be/sNA27i09_hg
Zagrlio bih ovog čovjeka.😁🙏

Onaj što ga zgazilo vreme

Da, problem je rešiv kupiš KIJU, i zabole te za trend idustriju…. Voziš poljoprivrednu mašinu

S mile

Čuo sam da je neko tužio microsoft, jer na tastaturi nije pistojala „dirka taster“ Any key….

Jer prilikom restarta npr, izadje poruka To continue press any key…. ali nema na tastaturi Any key…

Tako se i u ovom slucaju, zeznuo vlasnik. Dal je Race ili Reverse 😀

Izmenjeno 2 godine pre od strane S mile