1. Home
  2. Video
  3. Mercedesov atraktivni kupe iz E klase dobar na testu sjevernog jelena (VIDEO)
Mercedesov atraktivni kupe iz E klase dobar na testu sjevernog jelena (VIDEO)
0

Mercedesov atraktivni kupe iz E klase dobar na testu sjevernog jelena (VIDEO)

288
0
Podelite sa prijateljima:

Španski test centar km77 testirao je na svom poligonu aktuelnu restilizovanu E klasu 220d u verziji kupea. Prvi pokušaj izbegavanja sjevernog jelena je ujedno bio i najuspešniji. On se odigrao pri umerenoj  brzini kretanja vozila od 75 km/h. Vozač je naglasio da je automobil izuzetno izbalansiran i da ima lako predvidivo kretanje, a mogli smo čuti i da je sistem klasičnog oslanjanja u ovom Mercedesu na visini zadatka.

Nekoliko drugih pokušaja je izvedeno pri brzinama kretanja od 77 i 79 km/h, i svi su bili vrlo blizu uspješnog kompletiranja, gdje je automobil jedva zakačio čunjeve. Ipak, kako su čunjevi bile oboreni, ti se pokušaji ipak ne mogu računati kao uspješni. Novinari pomenute redakcije govore i o snažnom preupravljanju, podsjećajući pritom da je na testu udobna krstarica, a ne sportski četvorotočkaš.

Na veleslalonu je kupe iz E klase bio izuzetan, sa fenomenalnim ponašanjem šasije i držanjem jednakog razmaka između automobila i čunja do kraja, bez obzira na postepeno povećavanje brzine kretanja.

Interesantno je to da se ovde test vozači nisu žalili, niti su uopšte pominjali tip i marku pneumatika u koje je vozilo bilo obuveno.

Pogledajte video klip.

AutoRepublika

(288)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments