1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Modifikovani Peugeot 308 GTi za automobilske sladokusce (VIDEO)
Modifikovani Peugeot 308 GTi za automobilske sladokusce (VIDEO)

Modifikovani Peugeot 308 GTi za automobilske sladokusce (VIDEO)

5.35K
0
Podelite sa prijateljima:

Za VW Golf GTI u ponudi je bezbroj komponenti koje se mogu naći na internetu. „Hot heč“ iz Volfsburga možete modifikovati kako hoćete, pa čak pronaći i komplete za proširenje karoserije. S Peugeotom 308 GTi nije takav slučaj.

Francuska marka je u prošlosti proizvodila sjajne „hot heč“ modele, da bi 307 u velikoj meri pokvario taj imidž. Ipak, 308-ica je donekle popravila stvari s 1,6-litarskim turbo motorom od 270 ks.

Međutim, s obzirom na originalnost Peugeota 308, mnogo manje komponenti je dostupno u odnosu na nemačke rivale, a uz to nema DSG i različite režime vožnje.

Jedino značajno ime koje se bavi tjuningom Peugeota je Musketier, ali ovoga u pitanju je nešto mnogo kreativnije. Reč je o unikatnom BPS 308 iz Francuske. Ovaj projekat crn kao tuš, kao da je u potpunosti usisao svetlsot oko sebe. Pored toga, poseduje originalan aero paket, koji se sastoji od velikog prednjeg spojlera, modifikovanih prednjih krila, kao i zadnjeg difuzora.

Tu je i „stage 1“ dorada koja izvlači 300 ks i 430 Nm iz mašine. Nije izostavljen ni enterijer. Odlikuje ga takođe originalan volan od ugljeničnih vlakana sa indikatorima promene stepena prenosa.

AutoRepublika

 

(5347)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments