1. Home
  2. Sajmovi
  3. Minhen 2021
  4. BMW Serije 4 Gran Coupe premijerno na Salonu automobila u Minhenu
BMW Serije 4 Gran Coupe premijerno na Salonu automobila u Minhenu
0

BMW Serije 4 Gran Coupe premijerno na Salonu automobila u Minhenu

307
0
Podelite sa prijateljima:

Evropski kupci imaju priliku da prvi put uživo vide bavarsku „četvorku“ u Gran Coupe izvedbi. 

Bavarci su ovaj model predstavili još u junu, ali su pravi javni debi sačuvali za prvi evropski auto-salon otkako je krenulo kompletno ludilo sa korona virusom. U moru električnih noviteta u Minhenu, zapravo je veoma lepo videti jedan „staromodni“ SUS automobil.

BMW je Seriju 4 Gran Coupe zamislio kao alternativu za tradicionalnija izdanja „trojke“, pre svega misleći na limuzinsku varijantu tog vozila. Tako da bi prema očekivanjima odgovornih u BMW-u, za Seriju 4 Gran Coupe trebalo da se odluče mlađi kupci, jer su stariji orijentisani ka „trojci“.

Tako je Serija 4 dobila i treću varijantu, posle klasičnog kupea i kabrioleta. Ovaj automobil podigao je od svog dolaska na tržište dosta prašine, pre svega zbog kontroverznog izgleda anfasa, tačnije preuveličanih „bubrega“. BMW neće u skorije vreme odustati od ovog stila koji je dosta kritikovan u javnosti.

Glavni novitet kod Gran Coupe verzije jeste postojanje zadnjih vrata, dok ostatak karoserije značajno nalikuje na ono što smo već imali prilike da vidimo kod običnog kupea.

Serija 4 Gran Coupe duga je 4,78 m, dok je duža za 3 cm, šira za 5 cm i uz isto toliko više rastojanja među osovinama nego ranije. I prtljažnik se uvećao, pa sada ima korisnu zapreminu od 470 l.

Informacije o pogonskim sklopovima i kompletnu prezentaciju ovog modela možete pročitati OVDE.

AutoRepublika 

(307)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments