1. Home
  2. Vesti
  3. Toyota u Brazilu prihvata isplatu u žitu za Hilux
Toyota u Brazilu prihvata isplatu u žitu za Hilux
2

Toyota u Brazilu prihvata isplatu u žitu za Hilux

636
2
Podelite sa prijateljima:

Vrlo neobična pojava u moderno doba.

Japanska marka namerava da uveća i proširi servis koji omogućava farmerima da menjaju svoje žitarice za automobil, i to ne bilo kakav, već pikap Hilux!

Toyota je ovaj projekat počela 2019. godine u Brazilu, i sada je ova “trampa” omogućena u devet federalnih jedinica u toj državi. Japanci ističu da 16% prodatih vozila tog brenda odlazi u ruke poljoprivrednika, te da je program već sada dao odlične rezultate.

Pored žita, Toyota prihvata i kukuruz, soju, pa i lagume. Ističu da je neophodno da potencijalni kupci kontaktiraju obližnji izložbeno-prodajni salon ovog proizvođača kako bi dobili detaljne informacije o isplati u robi odnosno žitaricama.

Toyota u Brazilu kroz ovaj projekat nudi kupovinu tri modela. To su: Hilux, SUV model SW4, kao i Corolla Cross.

Japanski brend želi da u narednim godinama uveća svoju prodaju u Brazilu, a ovaj projekat vide kao odskočnu dasku.

AutoRepublika 

(636)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Renault Terminator

Interesantno.

s mile

Ako već prihvataju kompenzaciju, pitam se kako plaćaju ovi u ratom zahvaćenim zonama….xe..xe..xe