1. Home
  2. Life
  3. Biznis
  4. Hella dobija novog vlasnika?
Hella dobija novog vlasnika?
0

Hella dobija novog vlasnika?

332
0
Podelite sa prijateljima:

Kompanija iz sveta snabdevača automobilske industrije, Knorr-Bremse AG sa sedištem u Minhenu, poigrava se idejom o uplivu u kapital proizvođača koji je fokusiran na tehnologiju razvoja farova, firme Hella. Interesent za kupovinu akcija koji je specijalizovan za izradu komponenti kočnog sistema, merka 60% akcija koje drži porodica osnivača društva Hella.

Porodična firma koja stoji iza potencijalnog kupca, to jest kompanije Knorr-Bremse jeste KB Holding. Upravo KB Holding je pre par nedelja najavio veliku prodaju akcija Lufthanse u pokušaju da prikupi stotine miliona evra, dok i samo restrukturiranje može imati veze s ovom objavom.

AutoRepublika

(332)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments