1. Home
  2. Life
  3. Biznis
  4. VW želi da vrati Europcar pod skute
VW želi da vrati Europcar pod skute
1

VW želi da vrati Europcar pod skute

179
1
Podelite sa prijateljima:

Volfzburška korporacija VW grupa se svojevoljno rastala od kapitala kompanije Europcar još 2006. godine. Sada se u istoj toj centrali planira vraćanja entiteta iz sveta iznajmljivnja automobila pod okrilje proizvođača vozila. Rukovodstvo veće grupacije se nada da bi nakon ponovnog uspostavljanja kontrole nad Europcarom mogli povećati broj lokacija na kojima je moguće iznajmiti vozila.

Inače, Europcar je odstranjen iz grupacije onda kada je procenjeno da delatnost ne firme ne potpada pod osnovno poslovno opredeljenje Volkswagena kao grupe, i to u kontekstu restrukturiranja koncerna sprovedenog 2006. godine. U međuvremenu se međutim dogodio takav razvoj situacije koji je ponovo u žižu interesovanja javnosti doveo kompanije koje se bave alternativnim konceptima mobilnosti, što je uslovilo obnovljeni interes upravnog odbora velike nemačke grupe za ponovnim upravljanjem Europcarom.

AutoRepublika

(179)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
don

Haha, a nisam znao