1. Home
  2. Vesti
  3. Opel uskoro uvećava proizvodnju u Nemačkoj
Opel uskoro uvećava proizvodnju u Nemačkoj
0

Opel uskoro uvećava proizvodnju u Nemačkoj

492
0
Podelite sa prijateljima:

Opelova matična fabrika u Riselshajmu dobiće od jeseni još jednu smenu za proizvodnju. 

Stellantis je odobrio Opelove planove za uvećanje proizvodnje u pomenutom pogonu, tako da će u narednim mesecima na proces montaže novih vozila biti prebačeno još 300 radnika. To ne znači da će Opel uposliti još toliko ljudi, već da će izvršiti reorganizaciju rada, te da će oni koji su „višak“ biti upućeni na rad na proizvodnoj liniji.

Nemačka apsolutno nema razloga za bojazan za fabriku u Riselshajmu, njena budućnost je u suštini osigurana. Tamo će nastaviti da se proizvodi aktuelna Insignia, a verovatno i njen naslednik. Stellantis je ranije potvrdio da će se ovde vršiti montaža i novog modela premijum francuske marke DS, kao i da će nova generacija Astre čija se premijera očekuje u toku godine zvati Riselshajm svojim domom.

Opel trenutno u ovom pogonu upošljava oko 2.100 ljudi, mada ukoliko se planovi za proizvodnju svih navedenih vozila ostvare, moguće je da će se to uvećati u narednim godinama.

Nemački stručni mediji veruju i da će Stellantis ozbiljno uložiti u ovu fabriku, jer je Opel jedini germanski brend u celoj grupaciji, i karta te kompanije za uspeh na švapskom tržištu. To smo već videli sa novom Corsom koja beleži odlične prodajne rezultate u Nemačkoj.

AutoRepublika 

(492)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments