1. Home
  2. Vesti
  3. Crnogorci ostali bez očekivanih Dacija
Crnogorci ostali bez očekivanih Dacija
13

Crnogorci ostali bez očekivanih Dacija

24.00K
13
Podelite sa prijateljima:

Nakon što je šleper, s fotografija se čini, u vlasništvu logističke kompanije Lagermax, prekjuče ujutru napustio fabrički kompleks Dacije u Mioveniju, i uputio se ka Crnoj Gori, između gradova Optaši i Skorinčešti, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva vozila. Kao posledica incidenta, oba vozila su završila u jarku pored glavnog druma.

U nezgodi su akteri bili vozači automobila i šlepera s poluprikolicom koji je transportovao vozila iz fabrike do salona u susednoj nam državi. Nakon što je automobil nesmotreno pokušao da pretekne kamion, završio je u jendeku.  Pride, vozač šlepera s Dacijama na platformi, je takođe završio u njivi, u pokušaju da se dovoljno skloni kako bi se nesmotreni manevar preticanja bez posledica okončao.

Nova vozila koja su skliznula s platforme su ozbiljno oštećena, dok se osiguravajuće društvo koje sarađuje s Lagermaxom, preračunava koliku štetu su pretrpeli u ovom udesu. Srećom, nije bilo ljudskih žrtava u ovom incidentu.

Ovo nije prvi put da se nešto slično dešava tokom transporta vozila marke Dacia iz fabrike ka kupcima. Naime, u 2017. godini, tovar Dacia Dustera je na putu iz Piteštija ka Nemačkoj, opet „malo svratio do njive pored puta“, nakon što je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, a sve zbog toga što nije prilagodio brzinu kretanja vozila uslovima i stanju na putu.

AutoRepublika

(23997)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

13 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Zoca

Ma prodace se ,malo ispoliraju i eto ih na nasem trzistu sa dobrim popustom.Novi su jbg. Nece na otpad.

Bungi

Šta da ispoliraju dobri čovječe, vidiš li ti dobro?Na jednom uzuvijan blatobran, otišao far, retrovizor, branik na drugom pogužvan A stub, krov, otišla šofer šajba.Na ovoj planeti ne postoji takva polirka koja će to da ispolira.

s mile

TO TI MISLIŠ…

sve se da rešiti, ima da bude KI NOVO

😉

Bungi

Naravno da se može riješiti ali je to posao za autolimara.Nakon intervencije auto neće više biti fabrički već popravka lakšeg oštećenja.

Renault Terminator

Rodjeni,ovo nije nista,ima da ih ispeglaju da budu 1/1 kao i prije udesa.

mladen

mozda da se uzme. lemilica da se sve to zalemi ili dve lemilice

Renault Terminator

Kolega bre,nema tu sklanjanja ako si u svojoj traci,to se drobi i melje..a ne u jendek.Neiskustvo…

Cuore sportivo

Jest eto… Trebo je da ubije covjeka… Koji si ti degen!!!

Laki

Dali treba i autobus da ide u kanal zbog jednog sto ne zna kako se bezbjedno pretice???

Renault Terminator

Tebe bi npr ubio na keca kada bi se nasao u mojoj traci.Zato kada vozis dobro pazi da ne predjes iz svoje trake u traku iz suprotnog smijera.Pamet u glavu…a dolje sta ti uleti.

BB

Ovo neko pokušao da ih grupno testira 😂🤣

Vladimir

Bez brige… Vozila su vec u Šapcu!

Renault Terminator

I k’o nova su😁