1. Home
  2. Vesti
  3. Tesla Model 3 uskoro ulazi na indijsko tržište
Tesla Model 3 uskoro ulazi na indijsko tržište
0

Tesla Model 3 uskoro ulazi na indijsko tržište

114
0
Podelite sa prijateljima:

Američka marka ulazi na još jedno vrlo važno tržište. 

Mada je Indija retko sinonim za električne automobile, činjenica je da tamošnja vlada ubrzano radi na početku elektrifikacije u toj zemlji. No, teško da će Tesla sa svojim cenama biti brend koji će da pokrene eletkrifikaciju u Indiji. Ipak, viša klasa stanovništva u ovoj državi već neko vreme pokazuje znakove velike potražnje za modelima Tesle, a uskoro će imati priliku i da ih kupe.

U Indiju će prvo stići Model 3, i to sredinom naredne godine, a ako je verovati lokalnim medijima, proces naručivanja moći će da počne već tokom narednog meseca. Ovo se poklapa sa ranijim najavama koje je dao Ilon Mask u vezi sa ulaskom na indijsko tržište.

Tesla je trebalo da se ovde nađe i ranije, ali su odustali zbog neadekvatne infrastrukture u ovoj azijskoj zemlji. Sada su se stvari značajno izmenile, te će američki brend ipak omogućiti kupca iz ove države da se „počaste“ i sa nekim od njegovih modela.

Svakako da će ovo biti još jedan bitan korak za Model 3 koji pokazuje odlične prodajne rezultate u ovoj godini. Šta više, procena je da su Model 3 i Model Y kumulativno imali učešće od 89% u ovogodišnjoj prodaji Tesle.

AutoRepublika 

(114)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments