1. Home
  2. Vesti
  3. Nemački influenser izazvao smrtonosnu saobraćajnu nesreću
Nemački influenser izazvao smrtonosnu saobraćajnu nesreću
8

Nemački influenser izazvao smrtonosnu saobraćajnu nesreću

2.15K
8
Podelite sa prijateljima:

Dvadesetšestogodišnji influenser iz Nemačke, koji se na Instagramu predstavljao kao Navid Alpha, izazvao je na auto-putu nesreću u kojoj je jedna osoba tragično nastradala. 

Navid Alpha ima na pomenutoj društvenoj mreži više od milion pratilaca. Na svoj nalog je često postavljao snimke „divljanja“ njegovim Lamborghinijem Aventadorom S. Ovaj put, njegova bahatost koštala je jednu osobu života.

Kako to često biva, osobe koje poseduju ovakve hiperautomobile često su skromnih vozačkih sposobnosti. U ovom slučaju, Navid Alpha je usled prevelike brzine izgubio kontrolu nad automobilom, zatim udario u ogradu puta i onda udario u dva vozila marke Škoda i Opel.

Nakon što je udario u Škodu, Aventador se zapalio, a požar je zahvatio i automobil češke proizvodnje. Navid Alpha je uspeo da pobegne iz svog egzotičnog vozila, dok je vozač u Škodi nažalost nastradao u požaru.

No, Navid Alpha nije bio jedini koji je učestvovao u ovom divljanju. Društvo njegovom Aventadoru pravili su jedan Porsche 911 GT3 i Aventador Roadster. Nemačka policija uhapsila je i vozača Porschea, pored naravno influensera koji je izazvao nesreću.

O bahatosti Navida Alphe dovoljno govori snimak koji je nedavno okačio na u okviru Instagram priča gde se vidi da se automobil kreće 200 km/h dok on vozi jednom rukom, a drugom snima mobilnim telefonom.

Nadajmo se da je pravda bar u Nemačkoj dostižna.

AutoRepublika 

(2146)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

8 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Horhe

Iako sam veliki ljubitelj automobila stvarno mi se čini da nema smisla da automobili idu brže od dozvoljenog ograničenja…. Jer jednostavno mi kao ljudska bića nismo u stanju da vladamo sobom i svojim porivima… I razmaženi smo… I… Mogu do sutra ovako… Pozdrav

mirković

U Nemačkoj na autobanovima, na velikom delu nema ograničenja brzine. Tako da te ova činjenica automatski demantuje.

BB

I to znači da, ako je gužva, možeš ići gas do daske? Ako nema zakonskih ograničenja, tu su ipak prisutni zakoni fizike koji ne praštaju…

A šta zna neka Baka ili Prase (nedoraslo da bude krmak) štaje fizika…

don

ne spominji mi „pravdu“ u njemackoj

Laki

Moron reče možeš kako hoćeš ali ne dokle hoćeš inače ostatak „ucesnika“je pobjegao pa se kasnije pojavili na „reviru“sa advokatom!Suv put idealni uslovi za voznju ali je „zapelo“gdje su „najtanji!!!

Mali

bash je ovaj neki nemac..iz burse ili karacija

Dikh tu kava

Заправо је немачки Иранац. Али зашто је то уопште битно?

Bojan

Danas javili na nemačkoj televiziji da je utvrđeno da je udes ipak izazvao četvrti učesnik, koji se prestrojavao u levu traku, a zatim pobegao sa mesta nesreće. Kažu da se traga za njim i očevicima.