1. Home
  2. Vesti
  3. Upoznajte Audi TT S Line Competition Plus
Upoznajte Audi TT S Line Competition Plus
0

Upoznajte Audi TT S Line Competition Plus

260
0
Podelite sa prijateljima:

Audi je podario svom sportskom modelu TT novi trim. 

Dok čekamo vesti o tome kakva će biti budućnost ovog automobila, iz Audija stižu informacije o novom izdanju za TT. Ovaj novi trim dobiće obe varijante modela TT, odnosno i kabriolet i kupe, no ko poželi da poseduje baš S Line Competition Plus paket opreme moraće da se opredeli za TT 45 TFSI, jer će biti dostupan samo za tu verziju.

U suštini radi se o estetskom ulepšavanju vozila kako bi se učinilo atraktivnijim. Kritičari kažu da Audi pokušava da privuče još nekog kupca za model TT, jer u ovom trenutku i dalje ne znaju da li će uopšte postojati naslednik ovog automobila, odnosno da li će biti nove generacije.

Dakle, akcenat je na odbojnicima, potom rešetki, difuzoru… Rešetka, poklopci retrovizora i difuzor ofarbani su u crnu boju visokog sjaja. U ponudi su točkovi od 19 cola kao standardna oprema, dok su oni od 20 inča deo opcionala.

Audi je kupcima stavio na raspolaganje četiri boje: Turbo Blue, Tango Red, Glacier White, i Chronos Gray, s tim da je poslednja navedena prvi put dostupna za model TT.

U kabini ovaj trim se mahom oslonio na ono što je nudio i S Line Sport paket. Tamni tonovi dominiraju enterijerom, a sedišta su presvučena Alkantarom ili nappa kožom. U ponudi je štep u dve boje – crvenoj ili plavoj, što doprinosi razbijanju monotonije u kabini.

Kada je reč o mehaničkom delu, ovaj Audi TT pogoni dobro poznati dvolitarski četvorocilindarski benzinski agregat koji raspolaže sa 245 ks i 370 Nm, i uparen je sa sedmostepenim automatskim menjačem.

Audi TT S Line Competition Plus ulazi u prodaju ovog meseca, a prvi primerci biće isporučeni u decembru. Početna cena za kupe varijantu u Nemačkoj je 47.316 evra, dok je za kabrio verziju u toj zemlji potrebno izdvojiti 49.655 evra.

AutoRepublika

(260)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments